Αγνωστο το μέλλον των «τεσσάρων» που δεν μπήκαν στο πούλμαν! (pic)

Gazzetta team
Αγνωστο το μέλλον των «τεσσάρων» που δεν μπήκαν στο πούλμαν! (pic)
Μετά την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την επιστροφή της ομάδας με πούλμαν από την Τουρκία, στον αέρα βρίσκεται η τύχη των 4 παικτών που δεν ακολούθησαν την επιστροφή της ομάδας.

Η πρωτοφανής απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την επιστροφή της ομάδας με πούλμαν από την Τουρκία, μετά την ήττα από την Φενέρ, έχει προσκαλέσει αναστάτωση σε όλα τα επίπεδα για τον Παναθηναϊκό.

Τέσσερις παίκτες της ομάδας (Σίνγκλετον, Τζέιμς, Γκέιμπριελ και Φώτσης) δεν δέχτηκαν να επιστρέψουν οδικώς, μια απόσταση 1.100 χιλιομέτρων και 12 ωρών, και με δικιά τους απόφαση θα αναχωρήσουν με αεροπλάνο.

Δεν του έφτανε μόνο ο αποκλεισμός του ΠΑΟ, φαίνεται ότι αυτή η απόφαση δημιουργεί ακόμα πιο μεγάλη κρίση στην ομάδα και προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Οι 4 παίκτες με την απόφαση τους να μην ακολουθήσουν το πούλμαν διαχώρισαν την θέση τους από την ομάδα.

Με την διεκδίκηση του πρωταθλήματος να είναι ο στόχος που απομένει, άγνωστο παραμένει το μέλλον και η τύχη των 4 παικτών με τους οποίους θα υπάρξει συνάντηση μόλις καταλαγιάσει ο... θόρυβος και επιστρέψει η ομάδα στην βάση της.

Πάντως ότι οι υπόλοιποι δέχτηκαν να επιστρέψουν με το πούλμαν δεν σημαίνει ότι συμφωνούν με τέτοιου είδους πρακτικές.

Ο πρώην Βέλγος διεθνής παίκτης και κάτοχος Euroleague με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ, Τόμας Βαν Ντεν Σπίγκελ, σχολίασε το γεγονός, γράφοντας ότι στο μέλλον τέτοιες συμπεριφορές θα αποτρέψουν top παίκτες και προπονητές να βρεθούν στον Παναθηναϊκό.

Όλα αυτά συμβαίνουν 15 ημέρες πριν το πρώτο παιχνίδι των playoffs, που είναι προγραμματισμένο για τις 10 Μαΐου με τους «πράσινους» να περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλο τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.