Το «παλεύει» για να επιστρέψει στο 5ο παιχνίδι ο Ρόντο!

Αντωνία Σπανού
Το «παλεύει» για να επιστρέψει στο 5ο παιχνίδι ο Ρόντο!

bet365

Ο Ραζόν Ρόντο φαίνεται πως ξεπερνάει κάθε προγνωστικό, ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα προσπαθήσει να βρίσκεται στο 5ο παιχνίδι της σειράς με τους Σέλτικς.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Ο γκαρντ των Μπουλς έσπασε τον αντίχειρα του δεξιού του χεριού και έχει απουσιάσει από τα δύο τελευταία παιχνίδια στην σειρά με τους Σέλτικς.

Ο τραυματισμός αυτός υποτίθεται ότι έπρεπε να τον αφήσει εκτός για εβδομάδες, αλλά ο Ρόντο είναι πολύ «σκληρό καρύδι».

Άλλωστε όταν μιλάμε για τον συγκεκριμένο παίκτη δεν γίνεται να μην σου έρθει στο μυαλό το παιχνίδι στο οποίο ο Ρόντο έπαιζε με τον αγκώνα να έχει φύγει εντελώς από την θέση του...

Ήδη δοκιμάζει σε ποιο επίπεδο βρίσκεται η μηχανική του σουτ με τον τωρινό τραυματισμό του για να δει αν τελικά θα παίξει.

«Θέλει να παίξει πάρα πολύ. Αυτή την στιγμή φαίνεται ότι το έχει πάρει απόφαση και θα περιμένει να παίξει στο 6ο παιχνίδι, αλλά γνωρίζοντας τον, μπορεί να αλλάξει την γνώμη του το ίδιο πρωί και να προσπαθήσει να παίξει», είπε πηγή που βρίσκεται κοντά στον παίκτη.

Στα 2 πρώτα παιχνίδια κόντρα στην παλιά του ομάδα ο Ρόντο είχε 11.5 πόντους, 8.5 ριμπάουντ, 10 ασίστ και 3.5 κλεψίματα και η ομάδα του είχε καταφέρει να κάνει το 2 – 0 και τα 2 που δεν έχει αγωνιστεί τα έχασαν με την ομάδα της Βοστόνης να κάνει το 2-2.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα