Αλόνσο: «Δεν έδειξαν σεβασμό στον δικό μας σταρ»!

Κάτια Πετροπούλου
Αλόνσο: «Δεν έδειξαν σεβασμό στον δικό μας σταρ»!
Την δυσαρέσκειά του για την διαιτησία στο ματς με την ΤΣΣΚΑ εξέφρασε ο Σίτο Αλόνσο, λέγοντας πως έγινε πεντακάθαρο φάουλ στον Λάρκιν, στην τελευταία φάση του αγώνα.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Εφές – Ολυμπιακός αν ο Σπανούλης σκοράρει τουλάχιστον 15 πόντους (21+).

Η ΤΣΣΚΑ «σκούπισε» την Μπασκόνια, οι διαμαρτυρίες, ωστόσο, των Βάσκων για την τελευταία φάση του αγώνα είναι πολλές.

Η ομάδα της Βιτόρια «φωνάζει», καθώς ο Κουρμπάνοφ... έκοψε αντικανονικά τον Λάρκιν λίγο πριν το φινάλε του ματς, όταν πήγε να σκοράρει για τρεις, και το φάουλ που ίσως έδινε στην Μπασκόνια την νίκη, δεν δόθηκε ποτέ.

Ο Σίτο Αλόνσο εξέφρασε την δυσαρέσκειά του στην Συνέντευξη Τύπου, λέγοντας πως οι διαιτητές δεν έδειξαν τον ανάλογο σεβασμό και στον δικό του σταρ της ομάδας.

«Έχουμε κι εμείς έναν σταρ στην ομάδα, στον οποίο δεν έδειξαν τον ίδιο σεβασμό. Τού καταλογίστηκαν δύο φάουλ πολύ γρήγορα και... πάγωσε. Πρέπει να το πούμε, γιατί επηρέασε τις συνθήκες του ματς», είπε ο Ισπανός τεχνικός.

Όσον αφορά το φάουλ του Κουρμπάνοφ στον Λάρκιν στο τέλος που δεν δόθηκε, τόνισε: «Ήταν ένα πεντακάθαρο φάουλ. Ο κόουτς Ιτούδης πιθανώς να μην το είδε, γιατί ήταν στην άλλη μεριά του γηπέδου».

Τέλος, ευχαρίστησε τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξή του κι εξέφρασε την επιθυμία για μια καλή πορεία στο ισπανικό πρωτάθλημα, αναφέροντας ξανά: «Νομίζω μάς άξιζε κάτι περισσότερο από το 3-0 και η δουλειά μου είναι να αναλύσω γιατί δεν πήραμε μία νίκη κόντρα σε μια ομάδα, με την οποία ήμασταν τόσο κοντά στο σκορ πολλές φορές».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.