Καλάθης: «Παίξαμε σαν... σκατά!»

Κάτια Πετροπούλου
Καλάθης: «Παίξαμε σαν... σκατά!»
Ο Νικ Καλάθης υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός δεν βρήκε ποτέ ρυθμό στη σειρά με την Φενέρ και χρησιμοποιώντας την χειρότερη δυνατή λέξη, τόνισε πως είναι απαράδεκτος ο αποκλεισμός με 3-0, για δεύτερη σερί χρονιά, για μια ομάδα σαν το «τριφύλλι».

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είπε αρχικά στην κάμερα της Nova: «Δεν ήταν καλή σειρά για κανέναν μας. Δεν αρχίσαμε καθόλου καλά στην Αθήνα και φτάσαμε στο 3ο ματς που έγινε, ό,τι έγινε. δεν ξεκινησε καλα απο το 1ο ματς και δεν βρηκε ρυθμο ουτε στη συνεχεια

Ο Μπογκντάνοβιτς έπαιξε πολύ καλά στα δύο πρώτα ματς, εμείς παίξαμε σαν... σκατά. Δεν ξεκινήσαμε καλά από την αρχή και δεν βρήκαμε ρυθμό ούτε στη συνέχεια».

Τέλος, για το ότι ο Παναθηναϊκός έζησε το ίδιο σενάριο με πέρυσι, που υπέστη το 3-0 και από την Μπασκόνια (τότε Λαμποράλ Κούτσα), υποστήριξε: «Είναι απαράδεκτο αυτό που έγινε, για μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό. Δεν παίξαμε οπως έπρεπε. Το πρώτο ματς ήταν το "κλειδί". Στο δεύτερο είχαμε ευκαιρία να νικήσουμε. Στο τρίτο ήρθαμε εδώ για την νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν ήταν καλή ούτε η άμυνα, ούτε η επίθεσή μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.