ΠΑΟ: Η πρώτη ομάδα στην ιστορία που χάνει 3-0 με πλεονέκτημα!

Νίκος Καρφής
ΠΑΟ: Η πρώτη ομάδα στην ιστορία που χάνει 3-0 με πλεονέκτημα!
Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα του κόντρα στη Φενέρμπαχτσε κατέχει ένα ασύλληπτο αρνητικό ρεκόρ, αφού έγινε η μοναδική ομάδα με πλεονέκτημα έδρας στην ιστορία των playoffs, η οποία... αποχαιρετά τη Euroleague με ρεκόρ 0-3.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Εφές – Ολυμπιακός αν ο Σπανούλης σκοράρει τουλάχιστον 15 πόντους (21+).

Το σημερινό αρνητικό αποτέλεσμα των «πρασίνων» απέναντι στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς κατέγραψε ένα απίστευτο αρνητικό ρεκόρ.

Ο Παναθηναϊκός έγινε η μοναδική ομάδα στην ιστορία της Euroleague, όπου αποκλείστηκε με ρεκόρ 0-3 από τα playoffs, έχοντας πλεονέκτημα έδρας.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που έγινε κάτι τέτοιο μετά από 36 σειρές playoffs, από το 2008-09 και μετά, τότε που άλλαξε το σύστημα πρόκρισης στο final 4 (best of five αντί best of three).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.