Χρυσικόπουλος: «Περιμένουμε όλη τη χρονιά το ματς με Άρη»

Χρυσικόπουλος: «Περιμένουμε όλη τη χρονιά το ματς με Άρη»

Κάτια Πετροπούλου
Χρυσικόπουλος: «Περιμένουμε όλη τη χρονιά το ματς με Άρη»

bet365

Ένα ματς που το περιμένει όλη η Θεσσαλονίκη, αλλά και οι παίκτες, είναι αυτό ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη, σύμφωνα με τον Λίνο Χρυσικόπουλο.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Άρη στον δεύτερο γύρο των playoffs και ο Λίνος Χρυσικόπουλος μίλησε για την αναμέτρηση.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Ο 24χρονος φόργουορντ του «Δικεφάλου του Βορρά» τόνισε πως όλοι περιμένουν πως και πως το ματς, αλλά και πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να είναι προσεκτικοί, καθώς οι δύο νίκες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος μπορεί να γυρίσουν μπούμερανγκ.

Αναλυτικά είπε για:

Το ματς με τον Άρη: «Είναι ένα ματς που το περιμέναμε όλη τη χρονιά, γιατί από ένα σημείο και έπειτα γνωρίζαμε ότι ήταν πολύ πιθανό στην 4η και την 5η θέση, να είμαστε εμείς και ο Άρης. Όλη η πόλη τα περιμένει αυτό το ματς. Είναι ένα κλασικό ντέρμπι, που αποκτάει ακόμα μεγαλύτερη σημασία καθώς δίνει ένα απευθείας εισιτήριο στη φάση των ομίλων. Εμείς θα βάλουμε τα δυνατά μας και θα πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει νικήσει φέτος δύο φορές τον Άρη στην κανονική περίοδο: «Οι δύο νίκες θα μπορούσαν να λειτουργήσουν και ως… μπούμερανγκ, αλλά επειδή γνωρίζω τους συμπαίκτες μου, ξέρω ότι θα είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και το γεγονός ότι έχουμε κάνει δύο νίκες δεν θα παίξει κανένα ρόλο».

Το ποια ομάδα είναι φαβορί στη σειρά: «Θεωρώ ότι η έδρα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, αλλά η πίεση που θα έχει ο Άρης, ισορροπεί την κατάσταση και πιστεύω ότι οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες».

Το αν βοήθησαν τα παιχνίδια κόντρα στο Λαύριο: «Λόγω των δύο παιδιών που ήρθαν στην ομάδα (Άσκα, Σόμπεϊ) πιστεύω ότι τα παιχνίδια με το Λαύριο μας έκαναν πάρα πολύ καλό και είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για τον αγώνα με τον Άρη. Θεωρώ επίσης ότι ο Άρης έχει μεγαλύτερη πίεση από εμάς. Νομίζω ότι οι ασίστ μας είναι πολύ ανεβασμένες σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Επίσης, ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα, καθώς κρατήσαμε το Λαύριο πολύ χαμηλά και στα δύο ματς. Και οι δύο παίκτες είναι πολύ αθλητικά παιδιά και μας βοήθησαν πολύ στην άμυνα».

Το άσχημο ξεκίνημα στα παιχνίδια με το Λαύριο: «Σε αρκετούς αγώνες μέσα στη χρονιά ξεκινήσαμε μουδιασμένα. Το Λαύριο είναι μια ομάδα που θα σε τιμωρήσει αμέσως αν ολιγωρήσεις 2-3 λεπτά. Το θετικό είναι ότι αντιδράσαμε γρήγορα και είχαμε καλά αποτελέσματα».

Την μέχρι τώρα παρουσία του Άσκα: «Αν δεν κάνω λάθος είχαμε πολύ περισσότερα ριμπάουντ στους αγώνες με το Λαύριο. Η παρουσία του Άσκα μας δίνει τη δυνατότητα να παίζουμε με αλλαγές, καθώς μπορεί να μαρκάρει με μεγάλη ευκολία τα γκαρντ. Μας βοηθάει πάρα πολύ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα