Το πρωινό χαλάρωμα του Παναθηναϊκού στην «Ulker Sports Arena» (pics & vid)

Το πρωινό χαλάρωμα του Παναθηναϊκού στην «Ulker Sports Arena» (pics & vid)

Γιώργος Κούβαρης
Το πρωινό χαλάρωμα του Παναθηναϊκού στην «Ulker Sports Arena» (pics & vid)
Ο Παναθηναϊκός πήρε το πρωί της Τρίτης (25/4) «γεύση» από την «Ulker Sports Arena» όπου πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση πριν από το 3ο ματς της σειράς.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός, αν ο Ρίβερς ξεπεράσει τους 15 πόντους (21+).

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΒΑΡΗΣ

Τα ψέμματα τελείωσαν! Ο Παναθηναϊκός Superfoods καλείται να κάνει την μεγαλύτερη υπέρβαση της σύγχρονης ιστορίας του και να φτάσει σε ένα κατόρθωμα που δεν έχει γίνει από καμία άλλη ομάδα της EuroLeague.

Όπερ και σημαίνει να επιστρέψει από το 0-2 σε ματς για τα playoffs της διοργάνωσης, αρχής γενομένης από το 3ο παιχνίδι της σειράς (25/4, 20:45) στην Κωνσταντινούπολη. Δύσκολο πολύ, αλλά σε καμία περίπτωση και ακατόρθωτο.

Οι «πράσινοι» βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης στην «Ulker Sport Arena» προκειμένου να πάρουν μια πρώτη «γεύση» και να κάνουν το καθιερωμένο... χαλάρωμα πριν από το παιχνίδι. Όπως είναι γνωστό, η αποστολή της ομάδας έφτασε το βράδυ της Δευτέρας στην Πόλη αφού είχε πραγματοποιήσει την προπόνηση στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του στο «do or die» παιχνίδι!

Δείτε το φωτορεπορτάζ της «πράσινης» προπόνησης με τον φακό του Βαγγέλη Στόλη