Επίσημη διαμαρτυρία του ΠΑΟ στην Euroleague για τη διαιτησία με Φενέρ

Γιώργος Κούβαρης
Επίσημη διαμαρτυρία του ΠΑΟ στην Euroleague για τη διαιτησία με Φενέρ
Στον Παναθηναϊκό «έβραζαν» με την διαιτησία του δεύτερου ματς με την Φενέρ και οι «πράσινοι» έστειλαν επιστολή διαμαρτυρίας στην Euroleague, μαζί με τα σχετικά βίντεο, λέγοντας πως καθορίστηκε το αποτέλεσμα του αγώνα.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Τσέλσι - Σαουθάμπτον (21+).

Τα παράπονα του Παναθηναϊκού από την διαιτησία του Πουκλ στο Game 2 με την Φενέρ στο ΟΑΚΑ ήταν πολλά και οι «πράσινοι» δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια.

Το «τριφύλλι» έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας για τη διαιτησία του δεύτερου ματς στην Euroleague, μαζί με τα σχετικά βίντεο, καθώς θεώρησε πως οι επίμαχες φάσεις καθόρισαν και το αποτέλεσμα του αγώνα.

Συγκεκριμένα, η «πράσινη» ΚΑΕ διαμαρτύρεται για την τεχνική ποινή του Σίνγκλετον, μετά το σπρώξιμο του Άντιτς (δεύτερο φάουλ), όπου σημειώνεται πως ο αθλητής του Παναθηναϊκού δεν αντέδρασε καν, ενώ γίνεται αναφορά και στην χειρονομία του Σκοπιανού σέντερ στον κόσμο.

Επίσης, στους «πράσινους» διαμαρτύρονται και για τον μη καταλογισμό φάουλ του Κάλινιτς στον Μπουρούση, 55" πριν το τέλος (75-76 το σκορ), και το φάουλ του Ντίξον στον Σίνγκλετον (75-76 το σκορ), μετά το σουτ του Ρίβερς.