Κόμπι: «Δεν μου λείπει το μπάσκετ»! (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Κόμπι: «Δεν μου λείπει το μπάσκετ»! (vid)

bet365

Σε μια ειλικρινέστατη παραδοχή προχώρησε ο Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος υποστήριξε πως το μπάσκετ παραμένει σαφώς κομμάτι του, αλλά δεν του λείπει.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Γεμάτος από την πορεία του στο ΝΒΑ και όσα έχει πετύχει στο μπάσκετ φαίνεται πως είναι ο Κόμπι Μπράιαντ.

Ο πρώην σούπερ σταρ των Λέικερς βρέθηκε στην εκπομπή «Good Morning America» και ερωτηθείς για το αν του λείπει το μπάσκετ, απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια «όχι».

«Όχι, δεν μου λείπει. Ξέρω, είναι τρελό! Ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ από δύο χρονών. Μετά από 20 χρόνια στο ΝΒΑ, αυτό που μου έχει μείνει είναι όσα έμαθα από το παιχνίδι και κουβαλάω μαζί μου μέχρι και σήμερα. Το παιχνίδι ποτέ δεν με άφησε πραγματικά. Σωματικά ναι, αλλά συναισθηματικά όχι, και τα πράγματα που γράφω, όλα προέρχονται από το μπάσκετ. Οπότε, είναι ακόμα κομμάτι μου. Κάποια στιγμή καταλαβαίνεις πως υπάρχει ένα φινάλε και πρέπει να είσαι εντάξει με αυτό. Σαφώς είναι δύσκολο να αποχωριστείς κάτι που έκανες για τη μισή οσυ ζωή, είναι αυτό που είσαι. Αλλά υπάρχει διαφορά στο να κάνεις ό,τι κάνεις με το να κατανοήσεις ότι δεν είναι αυτό που είσαι», είπε ο Κόμπι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα