Πορζίνγκις: «Θέλω να μείνω στους Νικς, αλλά...»

Πορζίνγκις: «Θέλω να μείνω στους Νικς, αλλά...»

Κάτια Πετροπούλου
Πορζίνγκις: «Θέλω να μείνω στους Νικς, αλλά...»

bet365

Μετά την... κινηματογραφική του αναχώρηση από την Νέα Υόρκη για τη Λετονία, ο Κρίσταπς Πορζίνγκις μίλησε σε μέσον της χώρας του για την κατάσταση στους Νικς και για την σχέση Καρμέλο Άντονι - Φιλ Τζάκσον.

Με το τέλος της σεζόν και με τους Νικς να μην προκρίνονται για ακόμα μια χρονιά στα playoffs, ο Κρίσταπς Πορζίνγκις έδειξε την ενόχλησή του όσον αφορά την οργάνωση της ομάδας, φεύγοντας για την χώρα του, αφού πρώτα δεν έδωσε το «παρών» στην αποχαιρετιστήρια συνάντηση των Νεοϋορκέζων.

Ο 21χρονος σέντερ μίλησε στο λετονικό περιοδικό «Sporta Avize» και υποστήριξε πως θέλει πολύ να μείνει στους Νικς, ακόμα και για όλη του την καριέρα, αλλά η κατάσταση πρέπει να αλλάξει και η ομάδα να αρχίσει να... συνηθίζει σε νίκες.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

«Προφανώς και θέλω να μείνω στους Νικς σε όλη μου την καριέρα. Αλλά αυτό που θέλω πιο πολύ από όλα είναι να νικάμε. Όταν θα έρθει η ώρα, θα αρχίσω να το σκέφτομαι. Τώρα απλά προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο», είπε αρχικά και συνέχισε σχολιάζοντας τις σχέσεις του Καρμέλο Άντονι και του Φιλ Τζάκσον: «Αυτή ήταν μια κατάσταση, την οποία τα μίντια δεν δίστασαν να... φουσκώσουν. Αλλιώς ήταν στην πραγματικότητα. Νομίζω πως ο Τζάκσον έκανε κάποια λάθη, είπε ή έγραψε πράγματα που μάλλον δεν έπρεπε, κι έκανε τα πράγματα χειρότερα κι εκείνον να φαίνεται ο κακός. Αλλά την ίδια στιγμή, έτσι είναι και οι δουλειές. Το καταλαβαίνω».

Τέλος, κάνοντας τον απολογισμό του, υποστήριξε: «Κατά έναν τρόπο, αυτός ήταν ένας καλός χρόνος για εμένα, για να δω πως μπορώ να ανταπεξέλθω σε δύσκολες καταστάσεις και να μάθω από αυτά. Δεν ήταν ευχάριστη εμπειρία, αλλά ήταν χρήσιμη, ώστε να συνεχίσω να παίζω με το σωστό χαρακτήρα και την συγκέντρωση στο μαξιμουμ. Αν θες να είσαι ηγέτης, πρέπει να ξεκινήσεις από τον εαυτό σου. Πρέπει να κοιταχτείς στον καθρέφτη και να αναρωτηθείς: τι μπορείς να κάνεις καλύτερα; Και μετά από αυτό να δείξεις στους συμπαίκτες σου τι πρέπει να κάνουν καλύτερα. Είναι ένα καλό τεστ για τον εγκέφαλο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα