Οι καλύτερες στιγμές του Προμηθέα τη φετινή σεζόν

Οι καλύτερες στιγμές του Προμηθέα τη φετινή σεζόν

Οι καλύτερες στιγμές του Προμηθέα τη φετινή σεζόν

bet365

Νίκος Γκίκας, Ζήσης Σαρικόπουλος και Δημήτρης Γράβας ανέφεραν τις καλύτερες στιγμές της φετινής πορείας του Προμηθέα Πάτρας.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Προμηθέα φιλοξενήθηκαν δηλώσεις των τριών πρωταγωνιστών για τη φετινή χρονιά και τις κομβικές στιγμές.

Αναλυτικά:

Νίκος Γκίκας: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την επιστροφή στην Πάτρα μετά τη νίκη μας στα Τρίκαλα. Αντίθετα, η χειρότερή μας στιγμή φέτος ήταν η ήττα στο φινάλε της σεζόν από τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα, ένα αποτέλεσμα που μας στέρησε την συμμετοχή στα πλέι-οφ».

Δημήτρης Γράβας: «Η καλύτερη στιγμή της χρονιάς ήταν κατ’ εμέ η εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Πάτρα. Παρόλο που δεν πήραμε τη νίκη δείξαμε σε όλη την Ελλάδα την ποιότητα και την αποφασιστικότητα που είχαμε τόσο σαν μονάδες, όσο κυρίως και σαν σύνολο. Χειρότερες στιγμές, για εμένα προσωπικά, ήταν οι δύο ήττες που κάναμε από τον Κόροιβο. Η μια, μας έβαλε με την πλάτη στον τοίχο, ενώ η άλλη, μας στέρησε την πρώτη συμμετοχή, στην ιστορία του Προμηθέα, στα πλέι-οφ της Α1».

Ζήσης Σαρικόπουλος: «Σίγουρα η χειρότερη στιγμή της χρονιάς ήταν η στιγμή του τραυματισμού μου στον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ, η οποία ήρθε σε μια ανύποπτη στιγμή στην αρχή του παιχνιδιού. Θεωρώ πως ο τραυματισμός μου στοίχισε τόσο σε ομαδικό επίπεδο, καθώς δεν μπόρεσα να βοηθήσω τον Προμηθέα να κερδίσει αυτό το κρίσιμο παιχνίδι, όσο και ατομικά γιατί διένυα μια περίοδο που είχα βρει ρυθμό αγωνιστικά και ένιωθα καλά. Η καλύτερη στιγμή της σεζόν ήταν όταν εξασφαλίσαμε την παραμονή, θεωρητικά από νωρίς, συνδυάζοντάς την με εντός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα σε μια ωραία και μπασκετική ατμόσφαιρα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα