Βετούλας: «Οι διαιτητές έκαναν περισσότερα λάθη από τους παίκτες μου»

Κάτια Πετροπούλου
Βετούλας: «Οι διαιτητές έκαναν περισσότερα λάθη από τους παίκτες μου»

bet365

Στα λάθη των διαιτητών στάθηκε στη Συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Βετούλας, μετά την ήττα του Ρεθύμνου από τον Κολοσσό (78-73).

Το Ρέθυμνο έχασε την ευκαιρία να «καθαρίσει» τη σειρά με τον Κολοσσό, αφού ηττήθηκε στην Ρόδο με 78-73.

Μετά το τέλος του ματς, ο Νίκος Βετούλας ανέφερε πως οι διαιτητές ήταν «πιο ευαίσθητοι στα σφυρίγματα εναντίον μας», αναγνωρίζοντας, μεν, την υπεροχή των Ροδιτών.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

«Σήμερα έγινε το αντίθετο από το πρώτο παιχνίδι. Ο Κολοσσός ήταν τότε καλύτερος και έχασε και εμείς σήμερα ήμασταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, αλλά χάσαμε. Αυτό έγινε, γιατί ο Κολοσσός έπαιξε με μεγαλύτερη ενέργεια στο επιθετικό κομμάτι και στα ριμπάουντ, καθώς είχε εύκολα σουτ τριών πόντων. Εμείς ήμασταν μονοδιάστατοι στην επίθεση. Επηρεαστήκαμε από το καλό ποσοστό στα τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο και δεν παίξαμε έξυπνα στο δεύτερο. Θεωρώ ότι οι διαιτητές έκαναν περισσότερα λάθη από την ομάδα μου, αλλά αυτό δεν μειώνει τη νίκη του Κολοσσού. Όμως, θεωρώ ότι ήταν πιο... ευαίσθητοι στα σφυρίγματα εναντίον μας, σε καθοριστικούς παίκτες. Το θέμα είναι ότι χάσαμε. Έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι την Τετάρτη μπροστά μας. Ξέραμε ότι η σειρά θα ήταν δύσκολη και ελπίζω να κερδίσουμε», είπε ο Έλληνας τεχνικός.

Ο Γκάρι Τάλτον εκπροσώπησε τους παίκτες, λέγοντας: «Η ομάδα μας μπήκε δυνατά, αλλά γνωρίσαμε μία δύσκολη ήττα. Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν. Εμείς προσπαθήσαμε να τελειώσουμε τη σειρά, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα