Για την ανατροπή στην Πόλη ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Για την ανατροπή στην Πόλη ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός θα προπονηθεί για τελευταία φορά στο ΟΑΚΑ (24/4) πριν αναχωρήσει για την Κωνσταντινούπολη ενόψει του Game 3 με τη Φενέρμπαχτσε.

Η Φενέρμπαχτσε «έσπασε» την έδρα του Παναθηναϊκού, κάνοντας το 2-0 στις αναμετρήσεις με τους «πράσινους» στο ΟΑΚΑ και υποχρεώνοντας τους Κυπελλούχους Ελλάδας σε όσες ήττες δεν είχαν κάνει κατά τη διάρκεια της regular season! Πλέον η σειρά μεταφέρεται στην Ulker Sports Arena της Κωνσταντινούπολης, εκεί όπου οι «πράσινοι» θέλουν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της προσεχούς Τρίτης (25/4, 20:45).

Οι Τούρκοι θέλουν τη νίκη που θα τους στείλει στο τρίτο σερί Final-4 μετά τις συμμετοχές τους στη Μαδρίτη και στο Βερολίνο ωστόσο ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει τις πιθανότητές του. Η προετοιμασία για το Game 3 με τη Φενέρ συνεχίστηκε χωρίς αγωνιστικά προβλήματα ενώ οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ θα προπονηθούν αύριο (25/4) για τελευταία φορά στο ΟΑΚΑ κι εν συνεχεία η αποστολή θα αναχωρήσει για την Κωνσταντινούπολη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.