Για την ανατροπή στην Πόλη ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Για την ανατροπή στην Πόλη ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός θα προπονηθεί για τελευταία φορά στο ΟΑΚΑ (24/4) πριν αναχωρήσει για την Κωνσταντινούπολη ενόψει του Game 3 με τη Φενέρμπαχτσε.

Η Φενέρμπαχτσε «έσπασε» την έδρα του Παναθηναϊκού, κάνοντας το 2-0 στις αναμετρήσεις με τους «πράσινους» στο ΟΑΚΑ και υποχρεώνοντας τους Κυπελλούχους Ελλάδας σε όσες ήττες δεν είχαν κάνει κατά τη διάρκεια της regular season! Πλέον η σειρά μεταφέρεται στην Ulker Sports Arena της Κωνσταντινούπολης, εκεί όπου οι «πράσινοι» θέλουν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της προσεχούς Τρίτης (25/4, 20:45).

Οι Τούρκοι θέλουν τη νίκη που θα τους στείλει στο τρίτο σερί Final-4 μετά τις συμμετοχές τους στη Μαδρίτη και στο Βερολίνο ωστόσο ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει τις πιθανότητές του. Η προετοιμασία για το Game 3 με τη Φενέρ συνεχίστηκε χωρίς αγωνιστικά προβλήματα ενώ οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ θα προπονηθούν αύριο (25/4) για τελευταία φορά στο ΟΑΚΑ κι εν συνεχεία η αποστολή θα αναχωρήσει για την Κωνσταντινούπολη.