Ο Μάτζικ Τζόνσον υπερασπίστηκε τον γκέι γιο του! (vid)

Gazzetta team
Ο Μάτζικ Τζόνσον υπερασπίστηκε τον γκέι γιο του! (vid)

bet365

Ο γιος του Μάτζικ Τζόνσον μπορεί να είναι ομοφυλόφιλος και να πραγματοποιεί διάφορες εκκεντρικές εμφανίσεις, αλλά ο άλλοτε σούπερ σταρ του ΝΒΑ έδωσε το σωστό παράδειγμα υπερασπίζοντας τον γιο του!

«Νομίζω ότι όλο έχει να κάνει με το να μην προσπαθείτε να αποφασίσετε τι θέλετε εσείς αν είναι η να γίνουν τα παιδιά σας. Το παν είναι να αγαπάς το παιδί σου, ανεξάρτητα από το ποιος είναι και τι αποφασίζει να κάνει» δήλωσε στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις και συνέχισε:

«Ήμουν τόσο χαρούμενος γι 'αυτόν και χαρούμενος για εμάς ως γονείς. Τον αγαπάμε, ο EJ είναι καταπληκτικός. Πρέπει να υποστηρίξεις το παιδί σου, γιατί υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που προσπαθούν να κάνουν διακρίσεις εναντίον των γκέι. Οπότε θα πρέπει να τους υποστηρίξετε, γιατί αν δεν τους υποστηρίξετε εσείς ως γονείς ποιος θα τους υποστηρίξει;»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα