Ο Γκαρνέτ... υπέγραψε το «διπλό» των Σέλτικς!

Ο Γκαρνέτ... υπέγραψε το «διπλό» των Σέλτικς!

Νίκος Καρφής
Ο Γκαρνέτ... υπέγραψε το «διπλό» των Σέλτικς!

bet365

O Κέβιν Γκαρνέτ είχε μεγάλη συνεισφορά στο «διπλό» των Σέλτικς μέσα στο Σικάγο, αφού δημιούργησε ένα video με το οποίο εμψύχωσε τους παίκτες της παλιάς του ομάδας, πριν την έναρξη του ματς.

Οι Σέλτικς νίκησαν 104-87 τους Μπουλς, με τον Κέβιν Γκαρνέτ να είναι ο άνθρωπος που... κρύβεται πίσω από την μεγάλη εμφάνιση της παλιάς του ομάδας.

Ο «KG» ετοίμασε ένα video, το οποίο προβλήθηκε πριν την έναρξη του αγώνα και εμψύχωνε τους παίκτες της Βοστώνης πριν την κρίσιμη τρίτη «μάχη».

«Μας έδωσε ενέργεια το video. Μας θύμησε τον λόγο για τον οποίο αγωνιζόμαστε και σε ποια ομάδα παίζουμε. Ο Γκαρνετ είναι ακόμα μέλος της οικογένειας των Σέλτικς και όλο αυτό σήμαινε πολλά για μας», ανέφερε ο Έιβερι Μπράντλεϊ

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Η ιδέα για να προβληθεί αυτό το video ανήκει στον σταρ της ομάδας Αϊζάια Τόμας και απ'ότι φάνηκε ήταν καθοριστικό για να αφυπνίσει την ομάδα του Στίβενς.

Να τονισθεί πως ο Γκαρνέτ ήταν αρκετά εκδηλωτικός όταν αγωνιζόταν, έχοντας τον τρόπο να παθιάζει τους συμπαίκτες του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα