«Επιτακτική η παρουσία του Ναβάρο στην Μπαρτσελόνα»

«Επιτακτική η παρουσία του Ναβάρο στην Μπαρτσελόνα»

Κάτια Πετροπούλου
«Επιτακτική η παρουσία του Ναβάρο στην Μπαρτσελόνα»

bet365

Ο επικεφαλής μάνατζερ της Μπαρτσελόνα, Νάτσο Ροντρίγκεθ, βρέθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και υποστήριξε πως ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο θα συνεχίσει να αποτελεί μέρος των «μπλαουγκράνα» και στο μέλλον.

Εδώ και περίπου ένα μήνα, ο Νάτσο Ροντρίγκεθ έχει αναλάβει το μάνατζμεντ της Μπαρτσελόνα και βρέθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου και μίλησε για τα μελλοντικά σχέδια των Καταλανών, τονίζοντας πως ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο θα παραμείνει στο σύλλογο, ενώ θα γίνει και μεγάλη επένδυση σε νέους παίκτες.

Αρχικά υποστήριξε: «Δεν υποτιμάμε την ACB. Είναι ο μεγάλος στόχος της σεζόν πια. Δεν έχουμε συνηθίσει να είμαστε στην κατάσταση την οποία βρισκόμαστε, αλλά έτσι έχουν οι φετινές περιστάσεις. Θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Η ομάδα έχει καλή δυναμική», για να συνεχίσει: «Τα πιο σημαντικά στοιχεία του συλλόγου είναι η εικόνα και ο χαρακτήρας του, και αυτό το κατανοούν πλήρως οι παίκτες και ο προπονητής και το "έχουν". Σημαντικοί κι έμπειροι παίκτες, όπως ο Ντόελμαν, ο Ναβάρο και ο Φαβεράνι έχουν επιστρέψει και θα βοηθήσουν στα επόμενα ματς. Τρέφω μεγάλες ελπίδες για το τέλος της σεζόν».

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Για τον μέλλον του Ναβάρο είπε: «Αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο για την ιστορία της Μπαρτσελόνα, του μπάσκετ και του αθλητισμού. Θα είναι μαζί μας στο πρότζεκτ που σχεδιάζουμε για το σύλλογο και θα μας υποστηρίξει. Είναι επιτακτικό αυτό».

Για τον ρόλο των νέων παικτών σχολίασε: «Ένας από τους κύριους στόχους του έργου μας είναι να δουλέψουμε με νέους παίκτες, οι οποίοι μπορούν να φτάσουν στην πρώτη ομάδα. Υπάρχει πολύ ταλέντο στους νέους και είναι σημαντικό αυτό για το μελλοντικό ρόστερ».

Για τον 19χρονο Ρόντιονς Κούρουκς, που λογίζεται ως ένα ανερχόμενο ταλέντο, δήλωσε: «Είναι ένας ενδιαφέρων παίκτης, με μεγάλη εξέλιξη και ήδη προπονείται με την πρώτη ομάδα. Είναι σημαντικός για εμάς, θέλουμε να είναι μεέρος της πρώτης ομάδας την επόμενη σεζόν. Κι άλλοι νέοι παίκτες θα έχουν ανάλογο ρόλο στο μέλλον».

Τέλος, κατέληξε: «Τον επόμενο χρόνο θα έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Ήδη αναλύουμε το πως θα φτάσουμε εκεί. Θα ακολουθήσουμε την εποχή, αλλά σίγουρα θα ποντάρουμε και στους νέους. Θέλουμε μια ευρεία και νεανική παρουσία».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα