Τόμιτς: «Ο Ντάνστον μας έκανε μεγάλη ζημιά»

Νίκος Καρφής
Τόμιτς: «Ο Ντάνστον μας έκανε μεγάλη ζημιά»
Ο Μίλαν Τόμιτς μίλησε μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Εφές και στάθηκε στην απόδοση του Μπράιαντ Ντάνστον που πλήγωσε τους «ερυθρόλευκους»

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε κόντρα στην Εφές και ο Μίλαν Τόμιτς έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Μπράιαντ Ντάνστον, ενώ ανέφερε πως η ομάδα του πρέπει να πάει στην Κωνσταντινούπολη και να τελειώσει τη σειρά εκεί.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το παιχνίδι: «Δεν μπήκαμε καλά. Αφού δεν βάλαμε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό το παιχνίδι θα πήγαινε στον πόντο. Κάναμε πολλά λάθη. Η Εφές έλεγξε το παιχνίδι. Είχαμε το momentum στο τρίτο δεκάλεπτο. Όμως στις λεπτομέρειες δεν τα καταφέραμε».

Για τα ματς στην Τουρκία: «Πρέπει να πάμε στην Τουρκία και να πάρουμε τη νίκη. Η ομάδα έχει δείξει πως ξέρει να κερδίζει τα μεγάλα ματς. Έχουμε πολλές μέρες να προετοιμάσουμε το τρίτο ματς. Πρέπει να πάμε στην Κωνσταντινούπολη και να τελειώσουμε τη σειρά εκεί».

Για το τι άλλαξε η Εφές σε σχέση με το πρώτο ματς: «Ο Ντάνστον μας έκανε μεγάλη ζημιά. Η Εφές δεν έκανε κάτι διαφορετικό σε σχέση με το πρώτο ματς»