«Ο Γιάννης θα πάρει τα "σκήπτρα" από τον ΛεΜπρόν»! (vid)

Νίκος Καρφής
«Ο Γιάννης θα πάρει τα "σκήπτρα" από τον ΛεΜπρόν»! (vid)

bet365

Την άποψη πως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα παραδώσει τα... σκήπτρα του κυριάρχου παίκτη του NBA στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, εξέφρασε ο δημοσιογράφος του ΕSPN και στενός φίλος του «Βασιλιά», Μπράιαν Γουίντχορστ.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

O Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει... εκτοξεύσει το παιχνίδι του τη φετινή σεζόν και πλέον συγκαταλέγεται στους κορυφαίους παίκτες της λίγκας.

Μάλιστα ο δημοσιογράφος του ESPN και φίλος του ΛεΜπρόν, Μπράιαν Γουίντχορστ, ανέφερε πως ο «Greek Freak» θα διαδεχθεί τον ηγέτη του Κλίβελαντ στον... θρόνο του NBA.

«Πιστεύω πως θα αντικαταστήσει τον ΛεΜπρόν ως ο καλύτερος παίκτης της Ανατολικής περιφέρειας. Δεν ξέρω αν αυτό θα γίνει σε 2 ή 3 χρόνια. Σίγουρα όμως στο μέλλον θα είναι ο MVP της λίγκας. Είναι στο TOP 20 του NBA στις 5 βασικές στατιστικές κατηγορίες. Μπορεί να μην είναι τόσο εκρηκτικός όσο ο Ουέστμπρουκ, όμως έχει κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί. Είναι τόσο μακρύς και είναι πολύ δύσκολο να τον μαρκάρεις. Η βελτίωση του τα τελευταία 3 χρόνια είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να μην έχει το καλύτερο μακρινό σουτ, όμως είμαι σίγουρος πως θα βελτιωθεί και άλλο. Προσπαθεί καθημερινά να γίνει ηγέτης», τόνισε στην αρχή.

Στη συνέχεια μίλησε για το I.Q του Έλληνα φόργουορντ και για την εργατικότητα του: «Ο Γιαννής έχει υψηλό μπασκετικό I.Q και δουλεύει σκληρά, όπως ακριβώς και ο Λεμπρόν. Η σωματοδομή του είναι εκπληκτική»

Στο τέλος η κουβέντα πήγε στο ταλαντούχο Μιλγουόκι: «Το Μιλγούοκι θα είναι μια ξεχωριστή ομάδα στο μέλλον. Θα μπει στο καινούριο του γήπεδο με φοβερή προοπτική, αφού εκτός του Γιάννη υπάρχουν οι Τζαμπάρι Πάρκερ και Μάλκομ Μπρόγκτνον. Σε λίγο καιρό ο Γιάννης θα είναι ασταμάτητος και θα διαδεχθεί τον ΛεΜπρόν»

Να τονισθεί πως ο Γουίντχορστ μεγάλωσε στο Άκρον, εκεί που γεννήθηκε ο ΛεΜπρόν και έχει ιδιαίτερη σχέση με τον παίκτη των Καβαλίερς.

Μάλιστα η άριστη γνώση του για τα θέματα γύρω από τον «Βασιλιά», του έδωσε την ευκαιρία να προσληφθεί από το ESPN. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως ξέρει τον Τζέιμς καλύτερα και από την γυναίκα του.

 

NBA Τελευταία Νέα