Μακφάντεν: «Αν παίξουμε ομαδικά, θα πάρουμε την πρόκριση»

ΠΑΟΚ-ΛΑΥΡΙΟ (22/4, 17:00)

Μακφάντεν: «Αν παίξουμε ομαδικά, θα πάρουμε την πρόκριση»

Ο Θαντ Μακφάντεν μίλησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με το Λαύριο (22/4, 17:00), τονίζοντας πως αν η ομάδα του παίξει ομαδικά θα καταφέρει να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Μακφάντεν: «Αν παίξουμε ομαδικά, θα πάρουμε την πρόκριση»

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει το Λαύριο στο δεύτερο ματς της σειράς για την basket league και ο Θαντ Μακφάντεν ανέφερε τον τρόπο με τον οποίο θα φτάσει στη νίκη η ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Για το πώς κρίνει την εμφάνιση της ομάδας στο πρώτο ματς με το Λαύριο: «Είμαι χαρούμενος με τη νίκη στο πρώτο ματς, αλλά υπάρχουν ακόμα κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Ξεκινήσαμε άσχημα το παιχνίδι και ξέρουμε πολύ καλά ότι σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι δεν μπορούμε να επαναλάβουμε κάτι τέτοιο. Σε γενικές γραμμές, πάντως, ήμασταν αρκετά καλοί στον πρώτο αγώνα».

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Για το αν θεωρεί ότι η ομάδα έχει βελτιωθεί μετά τις προσθήκες των Νείθαν Σόμπεϊ και Ιβάν Άσκα: «Πιστεύω ότι έχουμε βελτιωθεί. Είναι λογικό να χρειάζεται χρόνος για να προσαρμοστούν οι νέοι παίκτες στην ομάδα, αλλά και για να μάθει η ομάδα τους παίκτες. Είμαστε καλά τώρα και αυτό είναι το σημαντικό, γιατί έχουν αρχίσει τα playoffs».

Για το αν θεωρεί ότι η ομάδα είναι στο επίπεδο που πρέπει εν όψει playoffs: «Είμαστε συγκεντρωμένοι και θεωρώ ότι στο τελευταίο παιχνίδι παίξαμε πολύ ομαδικά και κατά τη γνώμη μου αυτό είναι που μετράει στα playoffs. Όσο πιο ομαδικά παίξουμε, τόσο πιο μακριά θα φτάσουμε».

Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα για να νικήσει στο Λαύριο: «Πρέπει να παλέψουμε. Ξέρουμε ότι το Λαύριο είναι μια ομάδα που παλεύει μέσα στην έδρα της, αλλά πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε να παίζουμε ομαδικά, θα καταφέρουμε να κάνουμε το 2-0 και να πάρουμε την πρόκριση».

Για την ατομική του απόδοση: «Ποτέ δεν είμαι ικανοποιημένος με την απόδοση μου, καθώς πάντα πιστεύω ότι μπορώ να παίξω καλύτερα. Δεν έχει σημασία το πώς παίζω εγώ, πάντως, αλλά το να πηγαίνει καλά η ομάδα. Αν νικάει η ομάδα, τότε όλα είναι καλά».

Best of internet