Οικονόμου: «Ενωμένοι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο»

Gazzetta team
Οικονόμου: «Ενωμένοι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο»

bet365

Ο Νίκος Οικονόμου μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του από τον Χολαργό και εξήγησε ότι στο τέλος της σεζόν θα δουν τι έχουν πετύχει.

«Σ’ αυτή την φάση πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Είμαστε μια ομάδα που σε οκτώ μήνες έχουμε κάνει μόνο δυο ήττες και σε ένα δεκαήμερο κάναμε άλλες δυο. Οπωσδήποτε είναι κάτι που δεν μας έχει συμβεί και πρέπει να το διαχειριστούμε. Αυτό που απαιτείται είναι να είμαστε έτοιμοι, συγκεντρωμένοι και όλοι ενωμένοι για να κερδίσουμε τα τρία παιχνίδια που απομένουν και στο τέλος να κάνουμε ταμείο» υποστήριξε ο προπονητής των «κυανέρυθρων» δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του Πανιωνίου.

Στην συνέχεια ο Νίκος Οικονόμου εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους παίκτες της ομάδας. «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στα παιδιά, στον κόσμο μας ότι θα είναι δίπλα μας, ο πρόεδρος Ίωνας Βαρουξάκης είναι δίπλα μας και πρέπει να έχουμε πολύ μεγαλύτερο κίνητρο».

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Ολυμπιακός - Εφές (21+).

Και κατέληξε μιλώντας για τον σοβαρό τραυματισμό του Σάκη Καρύδα: «Ο τραυματισμός του Καρύδα μας συγκλόνισε όλους και η επιθυμία πρέπει να είναι τεράστια και για τον Σάκη. Είναι ένα πολύ βασικό γρανάζι για την ομάδα μας, θα αντεπεξέλθουμε σ’ αυτή την δυσκολία και αυτό πρέπει να το κάνουμε και για τον Σάκη» κατέληξε ο προπονητής του Πανιωνίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα