Βετούλας: «Σημαντική νίκη με τον τρόπο που ήρθε»

Νίκος Καρφής
Βετούλας: «Σημαντική νίκη με τον τρόπο που ήρθε»

bet365

O Νίκος Βετούλας μίλησε μετά τη νίκη του Ρεθύμνου επί του Κολοσσού στην παράταση, τονίζοντας πως το αποτέλεσμα είναι πολύ σημαντικό με τον τρόπο που ήρθε.

Το Ρέθυμνο πήρε μια σπουδαία νίκη με ανατροπή απέναντι στον Κολοσσό και ο Νίκος Βετούλας στάθηκε στον τρόπο που οι Κρητικοί έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Συγχαρητήρια στα παιδιά. Θεωρώ πως η νίκη ήταν πολύ σημαντική με τον τρόπο που την πετύχαμε. Στο τεχνικό κομμάτι πιστεύω ότι ο Κολοσσός στο α’ μέρος είχε τον απόλυτο ρυθμό του αγώνα. Ήμασταν διστακτικοί και πήγε το παιχνίδι εκεί που ήθελε. Στο β’ ημίχρονο σίγουρα παίξαμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, με συγκέντρωση και ενέργεια αλλά η μη είσοδος του Ρέλεφορντ θεωρώ πως μας βοήθησε. Αυτή είναι η αλήθεια. Στο β’ ημίχρονο παίξαμε όπως παίζαμε συνήθως. Τουλάχιστον αν χάσουμε να χάσουμε με τον τρόπο που επιλέγουμε εμείς. Ο Κολοσσός είναι πολύ καλή ομάδα και τον αδικεί η 7η θέση του πρωταθλήματος. Είναι δουλεμένη ομάδα και σίγουρα προβλέπεται πολύ δύσκολη σειρά. Συγχαρητήρια στα παιδιά και τους συνεργάτες μου».

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Φιτζπάτρικ: «Νομίζω ότι στο ξεκίνημα του α’ ημιχρόνου ήμασταν αγχωμένοι και νευρικοί σχεδόν σε όλη την διάρκεια. Εγώ ήμουν μέσα σε αυτούς. Κάναμε αρκετά λάθη και δεν διαβάζαμε σωστά τις φάσεις. Ήμασταν βιαστικοί να τελειώσουμε το ματς νωρίτερα και δεν σουτάραμε αποφασιστικά. Στο β’ ημίχρονο συνεχίσαμε να παλεύουμε σκληρά. Σουτάραμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και μπήκαν κάποια σουτ. Βγάλαμε ενέργεια. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την κατάθεση ψυχής. Συγχαρητήρια στον Χάρη, τον Αντρέα, τον Ρέτζι, τον Γκάρι και όλους τους υπολοίπους που έδωσαν αυτό που χρειαζόταν για να πάρουμε τη νίκη».

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Ολυμπιακός - Εφές, αν ο Πρίντεζης ξεπεράσει τους 15 πόντους (21+).

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα