Τζορτζ: «Δεν ήθελα να αναστατώσω την ομάδα»

Τζορτζ: «Δεν ήθελα να αναστατώσω την ομάδα»

Νίκος Καρφής
Τζορτζ: «Δεν ήθελα να αναστατώσω την ομάδα»

bet365

Ο Πολ Τζορτζ ανέφερε πως δεν ήθελε να αναστατώσει τους Πέισερς με τα σχόλια του, τονίζοντας πως πρόθεση του ήταν να δώσει κίνητρο στους συμπαίκτες του να παίξουν καλύτερα.

Οι Πέισερς έχουν χάσει τα δύο πρώτα ματς με τους Καβαλίερς, κάτι που οδήγησε τον Πολ Τζορτζ να εκφράσει κάποια παράπονα για τρεις συμπαίκτες του.

Ο «PG13» ανέφερε πως αυτός θα έπρεπε να πάρει το τελευταίο σουτ αντί του Μάιλς στο πρώτο ματς της σειράς, ενώ στο δεύτερο παιχνίδι ζήτησε βελτίωση από τους Λανς Στέφενσον και Μάιλς Τέρνερ.

Σύμφωνα με τον ηγέτη της Ιντιάνα, τα σχόλια που έκανε για τους συμπαίκτες του είχαν σκοπό να τους δώσουν κίνητρο ενόψει της συνέχειας και όχι να τους κατηγορήσουν.

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Όλοι ξέρουν πόσο κοντά είμαι με τους συμπαίκτες μου και το μόνο που θέλω είναι να τους δώσω κίνητρο για να κερδίσουμε τη σειρά με τους Καβαλίερς και το πρωτάθλημα. Δεν είχα σκοπό να τους κατηγορήσω. Αν δεν έλεγα τίποτα, αυτό θα ήταν μια άλλη ιστορία», τόνισε ο Αμερικανός φόργουορντ.

Στο τέλος η κουβέντα πήγε στον Στέφενσον: «Εγώ και ο Λανς έχουμε μια δυνατή σχέση. Δεν ήθελα να δημιουργήσω αναστάτωση. Χρειαζόμαστε τον Λανς, καθώς είναι ένας ηγέτης μέσα στα αποδυτήρια».

 

NBA Τελευταία Νέα