Τζόουνς: «Μακάρι να είχα έρθει από την αρχή στην Πάτρα»

Τζόουνς: «Μακάρι να είχα έρθει από την αρχή στην Πάτρα»

Gazzetta team
Τζόουνς: «Μακάρι να είχα έρθει από την αρχή στην Πάτρα»

bet365

Ο Λάκι Τζόουνς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του τη φετινή σεζόν με την ομάδα του Προμηθέα και έκανε έναν μίνι απολογισμό της χρονιάς.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

«Θεωρώ ότι ήταν μια πολύ καλή χρονιά και για την ομάδα μου, αλλά και για εμένα προσωπικά. Πετύχαμε τον στόχο της παραμονής στην Α1, ενώ διεκδικήσαμε και μέχρι το τέλος την είσοδό μας στα playoffs Εγώ από την πλευρά μου έκανα ό,τι μπορούσα για να βοηθήσω τον Προμηθέα να επιτύχει τους στόχους του. Μακάρι να είχα έρθει στην Πάτρα από το ξεκίνημα της σεζόν» δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και συνέχισε:

«Ο Προμηθέας είναι πραγματικά μια πολύ σπουδαία ομάδα. Ο τρόπος λειτουργίας του συλλόγου, αλλά και, κυρίως, το πως αντιμετωπίζουν και βλέπουν οι άνθρωποι της ομάδας το μπάσκετ, είναι δυο πράγματα που σε κερδίζουν αμέσως και δεν τα συναντάς συχνά αλλού. Επίσης, θα ήθελα να πω ότι και οι πατρινοί φίλαθλοι ξέρουν μπάσκετ».

Ο Λάκι Τζόουνς κατέληξε λέγοντας ότι «η Πάτρα είναι μια πολύ όμορφη πόλη και ειλικρινά απόλαυσα την παραμονή μου εδώ. Τώρα θα ξεκουραστούμε λίγο και δούμε τι θα γίνει τη νέα σεζόν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα