Ρόκετς - Θάντερ: 115-111

Φώτης Καρακούσης
Ρόκετς - Θάντερ: 115-111

bet365

Απίστευτο ματς στο Χιούστον με τους Ουέστμπρουκ (51) και Χάρντεν (35) να κάνουν μαγικά πράγματα και τη νίκη να την παίρνουν οι Ρόκετς με 115-111 κάνοντας το 2-0 στην σειρά.

Ευρωλίγκα, Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε, ώρα 21:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Το NBA είναι κυρίως παίκτες. Τεράστιοι παίκτες που κάνουν τους πάντες να χαζεύουν βλέποντάς τους. Δύο από τους μεγαλύτερους που υπάρχουν αυτή την στιγμή στον μπασκετικό πλανήτη αναμετρήθηκαν στο Χιούστον προσφέροντας απίστευτο θέαμα. Ράσελ Ουέστμπρουκ και Τζέιμς Χάρντεν έκαναν τα πάντα για να κερδίσουν οι ομάδες τους, με τον... Μούσια να πανηγυρίζει στο τέλος, καθώς οι Ρόκετς επικράτησαν με 115-111 και έκαναν το 2-0 στην σειρά. Μια σημαντική νίκη για τις... ρουκέτες, αλλά σε όλους τους φίλους του μπάσκετ αυτό που έμεινε ήταν η τιτανομαχία των δύο παικταράδων.

Ο ηγέτης των Θάντερ ήταν ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ πετυχαίνοντας ακόμα ένα triple double φτάνοντας τους 51 πόντους, ενώ κατέβασε 10 ριμπάουντ και έδωσε και 13 ασίστ, έχοντας επίσης και 4 κλεψίματα! Ο μεγάλος του αντίπαλος ήταν και αυτός εξαιρετικός έχοντας 35 πόντους με 4 ριμπάουντ και 8 ασίστ και το κυριότερο για τον ίδιο και την ομάδα του φυσικά είναι πως έφυγε νικητής από το ματς αυτό και με το 2-0 νίκες θέλει ακόμα δύο νίκες για πρόκριση στην επόμενη φάση των playoffs.

Όπως αναφέραμε και στο ξεκίνημα ο αγώνας ήταν μεγάλο ντέρμπι με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν πιο δυνατά και να δείχνουν έτοιμοι για το σπάσιμο της έδρας και τους γηπεδούχους να κάνουν την ανατροπή στο τέλος και να πανηγυρίζουν την δεύτερη νίκη τους. Άξιοι συμπαραστάτες του Χάρντεν ήταν οι Γκόρντον και Ουίλιαμς που είχαν 22 και 21 πόντους αντίστοιχα, ενώ ο Μπέβερλι είχε 15. Για τους ηττημένους εκτός του εξωπραγματικού Ουέστμπρουκ, θετικός ήταν ο Ρόμπερτσον με 12, ενώ από 11 είχαν οι Ολαντίπο και ΜακΝτέρμοτ. Η σειρά για τα επόμενα δύο ματς πάει στην Οκλαχόμα με την παρέα του Ουέστμπρουκ να θέλει να κάνει το 2-2 και αυτή του Χάρντεν να τελειώσει την πρόκριση ή έστω να πάρει ένα ματς που θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στον στόχο.

 

NBA Τελευταία Νέα