Σερέλης: «Το Σάββατο θα παίξουμε και για τον Φίλιππο»

Κάτια Πετροπούλου
Σερέλης: «Το Σάββατο θα παίξουμε και για τον Φίλιππο»

bet365

Ειδκή αναφορά στον αδικοχαμένο Φίλιππο Κεσκινίδη έκανε ο Χρήστος Σερέλης και τόνισε πως το Λαύριο θα αγωνιστεί το Σάββατο (22/04), στο δεύτερο ματς των playoffs, και για εκείνον.

Ο προπονητής του Λαυρίου είπε αρχικά: «Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο ο ΠΑΟΚ κέρδισε απόλυτα δίκαια. Είναι πολύ πιο έμπειρη ομάδα από εμάς. Είναι σαν να ξεκινάει τώρα το πρωτάθλημα για αυτούς. Κάναμα κάποια σωστά πράγματα. Σε τρεις μέρες, θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία νίκη. Θέλω να αναφερθώ στο χθεσινό περιστατικό. Χάσαμε ένα αθλητή, τον Φίλιππο Κεσκινίδη, που ήταν τρία χρόνια στην ομάδα μας, μέχρι και την άνοδο Συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ακόμα και για αυτόν, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το Σάββατο και να δώσουμε φόρο τιμής».

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Για αυτό που άλλαξε στο παιχνίδι από την πρώτη περίοδο και μετά, υποστήριξε: «Ηταν πολύ πιεστικός ο ΠΑΟΚ. Τον βοήθησε πολύ το σχήμα με τον πιο αθλητικό ψηλό, τον Ασκα. Σε αυτή την πίεση δεν αντιδράσαμε ποτέ, χάσαμε το μυαλό μας στην αμυντική προσήλωση. Όταν δέχεσαι 82 πόντους στην έδρα του ΠΑΟΚ είναι πολύ δύσκολο να πας εσύ στους 85. Εμείς είμαστε επιθετική ομάδα και θα πρέπει με ομάδες σαν τον ΠΑΟΚ να κρατήσουμε πιο χαμηλά το ρυθμό και αυτό θέλει μια διαχείριση που δεν έχουμε».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ με τις προσθήκες Ασκα και Σόμπι σχολίασε: «Είναι πιο αθλητικός. Μπορεί να βάλει τον Ασκα στο «5», να παίζει περισσότερο με πικ εν ρολ. Ο Σόμπι είναι πολύ καλός σκόρερ, αθλητικό παιδί και του δίνει βοήθεια. Είναι η πρώτη φορά που είναι όλη μαζί. Με αυτές τις προσθήκες έχει να κάνει πολλά σε όλα τα σχήματα».

Ο Μιχάλης Περράκης εκπροσώπησε τους παίκτες: «Το παιχνίδι το βλέπαμε σα γιορτή γιατί ήταν η πρώτη συμμετοχή μας στα πλέι οφ. Κάναμε σοβαρή προετοιμασία για το ματς και φάνηκε στην αρχή. Μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένα αλλά αντιμετωπίζαμε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα που έχει στόχο στα πλέι οφ. Μας πίεσαν και γύρισαν το ματς. Είναι δύσκολο να κυνηγάς τέτοια ματς. Ο ΠΑΟΚ έχει ενισχυθεί πάρα πολύ με τους δύο καινούργιους παίκτες. Το παλέψαμε μέχρι το τέλος αλλά δε σταματάμε εδώ, έχουμε δύο μέρες να προετοιμαστούμε για το ματς του Λαυρίου. Δεν είναι τελικός, αλλά θέλουμε να δώσουμε το 101% για την προσπάθεια που κάνουμε όλη τη χρονιά. Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι διαφορετικό παιχνίδι και θα παλέψουμε για να κάνουμε αυτό που μπορούμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα