Μακφάντεν: «Σημαντικό το πως τελειώνεις ένα παιχνίδι»

Νίκος Καρφής
Μακφάντεν: «Σημαντικό το πως τελειώνεις ένα παιχνίδι»

bet365

Ο Θαντ Μακφάντεν μίλησε μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στο Λαύριο, τονίζοντας πως είναι σημαντικός ο τρόπος που τελειώνεις ένα παιχνίδι και όχι πως το αρχίζεις.

Ο γκαρντ του «δικεφάλου» έκανε σπουδαίο ματς με 18 πόντους και πρωταγωνίστησε στην ανατροπή που... ξεκίνησε η ομάδα του προς το τέλος της πρώτης περιόδου, αφού βρέθηκε να χάνει για 9 (4-13).

Μόλις τέλειωσε η αναμέτρηση στάθηκε στον τρόπο που ήρθε η νίκη για τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

«Κάναμε ένα κακό ξεκίνημα στον αγώνα με αρκετά λάθη, αλλά το σημαντικό είναι η νίκη και ο τρόπος που τελειώνεις ένα παιχνίδι. Ήταν το πρώτο παιχνίδι στα play-off και περιμένουμε και τα επόμενα. Μετά την πρώτη περίοδο διορθώσαμε τα λάθη και έτσι πήραμε τη νίκη. Τίποτα δεν θα είναι εύκολο στο επόμενο παιχνίδι, μιας και ο αντίπαλος είναι μία καλή ομάδα», επισήμανε.

«Δεν μπορούμε να σκεφτούμε τι θα γίνει στα επόμενα παιχνίδια στην επόμενη φάση των play-off. Πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο παιχνίδι το Σάββατο, ώστε να προχωρήσουμε», ανέφερε στο τέλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα