Θλίψη στο Λαύριο από το χαμό του Φίλιππου Κεσκινίδη

Θλίψη στο Λαύριο από το χαμό του Φίλιππου Κεσκινίδη

Gazzetta team
Θλίψη στο Λαύριο από το χαμό του Φίλιππου Κεσκινίδη

bet365

Η ΚΑΕ Λαύριο εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του επί σειρά ετών αθλητή της, Φίλιππου Κεσκινίδη.

Θλίψη επικρατεί στο Λαύριο.

Ο νεαρός Φίλιππος Κεσκινίδης έχασε άδικα την ζωή του στο δυστύχημα που έγινε στην Αθηνών - Λαμίας με όχημα της στρατονομίας, το πρωί της Τρίτης (18/04).

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ενημέρωσε για το συμβάν: «Στις 18 Απριλίου 2017 και περί ώρα 08:30, στρατιωτικό όχημα της Στρατονομίας που εκινείτο στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας (περίπου στο ύψος της Μαλακάσας), στο πλαίσιο διατεταγμένης υπηρεσίας, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός εκ των δύο επιβαινόντων και τον τραυματισμό του άλλου».

Η ΚΑΕ Λαύριο επίσης εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια, καθώς ο Κεσκινίδης αποτέλεσε για πολλά χρόνια παίκτη της ομάδας.

«Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την ξαφνική απώλεια του Φίλιππου Κεσκινίδη.

Η χθεσινή απώλεια του 23χρονου Φίλιππου Κεσκινίδη -επί σειρά ετών αθλητή του ΓΣ Λαυρίου- σκόρπισε θλίψη σε ολόκληρη την αθλητική οικογένεια του Λαυρίου.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει την Πέμπτη στις 4μμ στον ιερό ναό Αγ. Νικολάου Μαρκόπουλου.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ-DHI εκφράζουν τα θερμά τους Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα