Έτοιμος για Eurobasket ο Πορζίνγκις!

Έτοιμος για Eurobasket ο Πορζίνγκις!

Νίκος Καρφής
Έτοιμος για Eurobasket ο Πορζίνγκις!

bet365

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις δήλωσε πως θέλει να βρεθεί στο ρόστερ της Λετονίας για το προσεχές Eurobasket, αυξάνοντας τις πιθανότητες της για μια καλή πορεία στη διοργάνωση.

Τα νέα είναι ευχάριστα για την εθνική ομάδας της Λετονίας, αφού ο μεγάλος της αστέρας, Κρίσταπς Πορζίνγκις θέλει να ενισχύσει την προσπάθεια της χώρας του στο Eurobasket, μετά από 4 χρόνια απουσίας

O παίκτης των Νικς μίλησε στην ιστοσελίδα της FIBA, αναφέροντας πως θέλει να βοηθήσει την πατρίδα του να περάσει στην δεύτερη φάση της διοργάνωσης.

«Θα ήθελα να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης και να έχει μια καλή πορεία», τόνισε ο «ψηλός» της Νέας Υόρκης.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Η ομάδα του Μπαγκάτσκις βρίσκεται στον τέταρτο όμιλο της διοργάνωσης και θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Τουρκία, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Ρωσία, τη Σερβία και το Βέλγιο, με τον Λετονό να κάνει ιδιαίτερη αναφορά σε Τούρκους και Σέρβους.

«Είναι ένας πολύ ενδιαφέρον όμιλος. Πολύ δύσκολο γκρουπ. Ομάδες σαν τη Σερβία και την Τουρκία έχουν μεγάλη εμπειρία και ξέρουν πως να κερδίζουν σε τέτοιες διοργανώσεις».

 

NBA Τελευταία Νέα