Οι ομάδες που «βλέπουν» οι προπονητές της Euroleague στο Final 4!

Κάτια Πετροπούλου
Οι ομάδες που «βλέπουν» οι προπονητές της Euroleague στο Final 4!
Οι προπονητές των ομάδων της Euroleague ρωτήθηκαν για τα ζευγάρια των playoffs κι έκαναν τις προβλέψεις τους για εκείνους που θα βρεθούν στο Final 4.

Κάποιοι απάντησαν με ευκολία και κάποιοι τα βρήκαν λίγο δύσκολα, όπως ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Η Euroleague έβαλε τους προπονητές των ομάδων να κάνουν τις προβλέψεις τους για τα ζευγάρια των playoffs και συνεπώς να πουν ποιους... στέλνουν στο Final 4.

Αναλυτκά:

Αντρέα Τρινκιέρι: Ρεάλ-Νταρουσάφακα 3-1, ΤΣΣΚΑ-Μπακσόνια 3-1, Ολυμπιακός-Εφές 3-2 «Οι γκαρντ του Ολυμπιακού πρέπει να κάνουν τα πάντα, απέναντι σε μια αθλητική ομάδα σαν την Εφές. Η ιστορία γνωστή: Πλεονέκτημα έδρας και ο Ολυμπιακός θα περάσει σε πέντε ματς», Παναθηναϊκός-Φενέρ 1-3 «Η πιο απρόβλεπτη σειρά! Θα μπορούσα να πω και ο Παναθηναϊκός 3-2 ή η Φενέρ 1-3. Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Όποιος προσαρμοστεί καλύτερα στα ματς, θα περάσει».

Άιναρς Μπαγκάτσκις: Ρεάλ-Νταρουσάφακα 3-2, ΤΣΣΚΑ-Μπασκόνια 3-1, Ολυμπιακός-Εφές 3-1 «Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα κι έχει και το πλεονέκτημα», Παναθηναϊκός-Φενέρ 3-2 «Ο Παναθηναϊκός, λόγω του πλεονεκτήματος».

Γιάσμιν Ρέπεσα: Ρεάλ-Νταρουσάφακα 3-1, ΤΣΣΚΑ-Μπασκόνια 3-0, Ολυμπιακός-Εφές 2-3 «Πολύ... κλειστή σειρά. Προβλέπω μια ανατροπή. Η Εφές έχει καλούς σουτέρ και είναι στα πάνω της», Παναθηναϊκός-Φενέρ 3-2 «Δύσκολη απόφαση, αλλά ο Παναθηναϊκός στην έδρα του είναι πολύ δυνατός».

Γιώργος Μπαρτζώκας: Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα δεν έκανε κάποια πρόβλεψη. «Η Ρεάλ έχει το πλεονέκτημα και το λογικό είναι πως θα νικήσει. Η ΤΣΣΚΑ είναι επίσης ένα φαβορί, αλλά θα δούμε. Ο Ολυμπιακός είναι η πρώην ομάδα μου και την αγαπώ. Ελπίζω να προκριθούν, αλλά είναι και η Εφές σκληρή. Δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη και για το ΠΑΟ-Φενέρ».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Εργκίν Αταμάν: «Η Ρεάλ είναι ένα φαβορί για τον τίτλο, με το μπάσκετ που έχουν παίξει μέχρι στιγμής. Η Μπασκόνια θα προκαλέσει την ΤΣΣΚΑ, αλλά η ΤΣΣΚΑ είναι αυτή που ξεχωρίζω. Αν ο Ολυμπιακός έχει τραυματίες, νομίζω πως η Εφές θα πάρει ένα ματς στην Αθήνα. Αν και ο Παναθηναϊκός έχει το πλεονέκτημα, η Φενέρ έχει βάθος στο ρόστερ. Νομίζω η Φενέρ θα πάρει ένα ματς στο ΟΑΚΑ και θα βρεθεί στο Final 4, λόγω εμπειρίας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.