Ντάνστον: «Να... αγνοήσουμε τους οπαδούς του Ολυμπιακού»

Κάτια Πετροπούλου
Ντάνστον: «Να... αγνοήσουμε τους οπαδούς του Ολυμπιακού»
Ο Μπράιαντ Ντάνστον γνωρίζει πολύ καλά την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ και τόνισε πως για να μείνει η Εφές συγκεντρωμένη, θα πρέπει να αγνοήσει τους... θορυβώδεις οπαδούς του Ολυμπιακού.

Την Τετάρτη (19/04, 21:00), ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Εφές στο ΣΕΦ, για το πρώτο ματς των playoffs και μαζί τον παλιό του γνώριμο, Μπράιαντ Ντάνστον.

Ο Αμερικανός σέντερ μίλησε για την αναμέτρηση αυτή και έδειξε πως ξέρει καλά την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο ΣΕΦ: «Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα με τους οπαδούς να αποτελούν μεγάλο κομμάτι του. Ο στόχος μας είναι να πάμε στο Final 4 και δουλεύουμε πολύ σκληρά γι' αυτό. Τα όνειρα μπορεί να βγουν αληθινά, μπορεί και όχι, αλλά πρέπει να θέτεις έναν στόχο και να τον φτάνεις. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και ξέρουμε πως θα είναι πολύ δύσκολα εκτός έδρας. Οι οπαδοί σπαταλούν όλη τους την ενέργεια και την δύναμη στο να στηρίζουν την ομάδα τους. Οπότε, εμείς πρέπει να αγνοήσουμε τους οπαδούς όταν θα παίζουμε στο ΣΕΦ και να έχουμε την μεγάλη στήριξη των δικών μας στην έδρα μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.