Επέστρεψε ο Μιλιένοβιτς, off ο Κόνιαρης

Επέστρεψε ο Μιλιένοβιτς, off ο Κόνιαρης

Gazzetta team
Επέστρεψε ο Μιλιένοβιτς, off ο Κόνιαρης

bet365

Ο Νέναντ Μιλιένοβιτς επέστρεψε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με το Λαύριο ενώ ο Αντώνης Κόνιαρης παραμένει εκτός λόγω ίωσης.

Η προσεχής αναμέτρηση με το Λαύριο (19/4, 17:00) για την α' φάση των playoffs δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού στον ΠΑΟΚ κι έτσι οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου βρέθηκαν το πρωί στην PAOK Sports Arena.

Πριν από την προπόνηση, ο Μπάνε Πρέλεβιτς και ο Τέλης Ζουρνατσίδης, μίλησαν σε όλη την ομάδα. Ο πρόεδρος και ο μάνατζερ του ΠΑΟΚ επεσήμαναν την κακή εικόνα που έδειξε ο «Δικέφαλος» στα τελευταία παιχνίδια και ιδιαίτερα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ζητώντας από όλους τους παίκτες να αφοσιωθούν με ιδιαίτερη προσοχή στις υποχρεώσεις τους για το τελευταίο και πιο σημαντικό κομμάτι της σεζόν.

Ακολούθησε, βίντεο-ανάλυση και παρατηρήσεις από τον Σούλη Μαρκόπουλο και το πρόγραμμα της ομάδας ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής. Στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας επέστρεψε ο Νέναντ Μιλιένοβιτς ενώ εκτός προγράμματος έμεινε ο Αντώνης Κόνιαρης λόγω ίωσης.

Η επόμενη προπόνηση του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή του Πάσχα (19:00).

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα