Υποτίμησε ερασιτέχνη παίκτη ο Ντατόμε και τώρα θα το... πληρώσει!

Υποτίμησε ερασιτέχνη παίκτη ο Ντατόμε και τώρα θα το... πληρώσει!

Κάτια Πετροπούλου
Υποτίμησε ερασιτέχνη παίκτη ο Ντατόμε και τώρα θα το... πληρώσει!

bet365

Ο Λουίτζι Ντατόμε έχασε στοίχημα από έναν παίκτη ερασιτεχνικής κατηγορίας και τώρα καλείται να του ξεπληρώσει την χάρη που του ζήτησε.

Αψήφιστα πήρε έναν ακόλουθό του στο twitter ο Λουίτζι Ντατόμε και τώρα θα το... πληρώσει.

Ένας παίκτης ερασιτεχνικής ομάδας στην Ιταλία του έστειλε το εξής μήνυμα: «Πόσα retweet πρέπει να πάρει αυτό το tweet για να έρθεις να παίξεις σε ένα φιλικό με την ομάδα μου;», με τον φόργουορντ της Φενέρ να απαντάει χαριτολογώντας «Δέκα χιλιάδες»!

Έτσι, ο Φάμπιο κίνησε... Γη και ουρανό, ώστε να τα καταφέρει κι η αλήθεια είναι πως τον βοήθησαν πάρα πολλοί, αφού ξεπέρασε τα 10.000 repost η ανάρτησή του, μέσα σε τρεις ημέρες.

Ο Ντατόμε έμεινε άναυδος και φυσικά παραδέχθηκε την... υπέροχη του αντιπάλου, αποδεχόμενος την πρόσκληση του Φάμπιο για τον αγώνα, ο οποίος θα γίνει για φιλανθρωπικό σκοπό.

«Ναι είναι αλήθεια, ο Φάμπιο κέρδισε το στοίχημα! Πρέπει να παραδεχθώ ότι υποτίμησα τόσο αυτόν όσο και την δύναμη όλων αυτών των τρελών που τον βοήθησαν. Θα κρατήσω τον λόγο μου και θα έρθω στο Μπέργκαμο για ένα φιλικό παιχνίδι.

Ελπίζω όλοι όσοι τον βοήθησαν να είναι εξίσου συνεργάσιμοι για να βρούμε πόρους, επειδή θέλω να οργανώσουμε ένα παιχνίδι για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Το μέρος και το είδος του σκοπού δεν έχει ακόμα αποφασιστεί, αλλά υπολογίζω γύρω στα μέσα Ιουλίου. Παρακολουθήστε τα post μου στα social media και θα σας ενημερώσω όταν μάθω κάτι περισσότερο.

Αγαπητέ Φάμπιο προπονήσου. Τον Ιούλιο θα του κόψω τον κ...», ήταν το μήνυμα του Ιταλού στο facebook.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα