Το ανέκδοτο της χρονιάς: Οι Νικς ανανέωσαν τον Φιλ Τζάκσον!

Το ανέκδοτο της χρονιάς: Οι Νικς ανανέωσαν τον Φιλ Τζάκσον!

Κάτια Πετροπούλου
Το ανέκδοτο της χρονιάς: Οι Νικς ανανέωσαν τον Φιλ Τζάκσον!

bet365

Αυτό κι αν είναι είδηση! Ο ιδιοκτήτης των Νιου Γιορκ Νικς, Τζέιμς Ντόλαν, αποφάσισε να... επεκτείνει το συμβόλαιο του προέδρου, Φιλ Τζάκσον, για τα επόμενα δύο χρόνια. Τι είπε ο Καρμέλο Άντονι για την σχέση τους.

Τι κι αν είναι... εμμονικός ο Φιλ Τζάκσον με την «τριγωνική επίθεση» των Νικς και η ομάδα έχει ρεκόρ 80-166 στην ήδη τριετή θητεία του, μένοντας εκτός playoffs για τέταρτη σερί χρονιά;

Ο ιδιοκτήτης των Νεοϋορκέζων, Τζέιμς Ντόλαν, αποφάσισε να επεκτείνει για ακόμα δύο χρόνια το συμβόλαιο του προέδρου του, σύμφωνα με το «ESPN».

Οι δύο πλευρές είχαν την δυνατότητα να τερματίσουν την συνεργασία τους με την ολοκλήρωση της regular season του ΝΒΑ, ενώ το συμβόλαιο του Τζάκσον τού επέτρεπε να φύγει, σε περίπτωση ενός lockout - κάτι που αποφεύχθηκε, μετά την σύναψη της νέας συλλογικής εργασιακής σύμβασης στην λίγκα.

Το επόμενο διάστημα, μάλιστα, ο Τζάκσον αναμένεται να συναντηθεί με τον Καρμέλο Άντονι, για να συζητήσουν για το μέλλον του στους Νικς.

Βέβαια, ο παίκτης υποστήριξε πως δεν εμπιστεύεται τόσο τον πρόεδρό του, μετά την αποτυχημένη σεζόν. «Αν κάποιος κατέκρινε διαρκώς τη δουλειά σου, τι θα έκανες; Θα ένιωθες περίεργα. Έτσι ακριβώς νιώθω κι εγώ. Θα ήθελα να έρθει και να με πιάσει να μου μιλήσει ευθέως. Είμαι πάντα ανοιχτός σε συζητήσεις και ειλικρινής. Ξέρω πολύ καλά πως λειτουργεί το πράγμα. Δεν πίστευα ποτέ πως θα γυρνούσα ξανά στους Νικς. Είμαι σίγουρος πως ο σύλλογος έχει ένα πλάνο στο μυαλό του και αργά ή γρήγορα θα γίνουν συζητήσεις. Προς το παρόν, όλα εξαρτώνται από εμένα», είπε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα