Λυκογιάννης: «Και τώρα δουλειά για τα playoffs»!

Κάτια Πετροπούλου
Λυκογιάννης: «Και τώρα δουλειά για τα playoffs»!

bet365

Ο Άρης Λυκογιάννης δεν αφήνει περιθώρια στον Κολοσσό, μετά την νίκη επί των Τρικάλων, και τόνισε πως μετά το αυριανό ρεπό που θα δώσει στην ομάδα του, αρχίζουν όλοι δουλειά για τα playoffs με το Ρέθυμνο.

Ο προπονητής των Ροδιτών είπε: «Καλό Πάσχα με υγεία σε όλους. Ο βασικός στόχος που είχαμε για σήμερα επετεύχθη. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι με δημιουργία. Είχαμε μεγάλη ενέργεια και έπαιξαν όλα τα παιδιά. Κρατήσαμε μία ομάδα που έχει καλούς σκόρερ χαμηλά. Αν εξαιρέσουμε τα λάθη που ήταν πολλά, πήγαμε καλά και κλείσαμε την κανονική περίοδο όπως θέλαμε, με νίκη. Μόνο αύριο θα έχουμε ρεπό. Θα δουλέψουμε τις υπόλοιπες ημέρες και θα προετοιμαστούμε για τα πλέι οφ. Ανεξαρτήτως τελικής κατάταξης, ήταν μια καταπληκτική χρόνια για εμάς. Μένοντας πιστοί σε ό,τι κάνουμε τα δύο χρόνια εδώ. Κάναμε βήματα μπροστά, ανεξάρτητα αν είμαστε στην έβδομη θέση με ισοβαθμία».

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Χρήστος Σαλούστρος: «Καλό Πάσχα με υγεία. Παίξαμε ένα πολύ όμορφο ματς σήμερα. Ευχαριστήσαμε και το κοινό να τους ευχαριστούμε που ήρθαν. Αν εξαιρέσουμε δύο κακές παρενθέσεις, ειδικά το ματς με το Λαύριο όπου βάλαμε τα χέρια μας και βγάλαμε τα μάτια μας. Θεωρώ ότι το όνειρο που είχαμε στο μυαλό μας, μόνοι μας το κάναμε να μην υφίσταται πλέον, αλλά θεωρώ ότι έχουμε χρόνο να αναπληρώσουμε. Μπαίνουμε ως έβδομοι στα πλέι οφ. Το Ρέθυμνο είναι μία ομάδα που μας ταιριάζει αθλητικά. Θα προετοιμαστούμε για τη σειρά και θεωρώ ότι έχουμε να δείξουμε πολλά πράγματα και να είμαστε ανταγωνιστικοί για τη συνέχεια».

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα