Μανωλόπουλος: «Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας»

Μανωλόπουλος: «Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας»

bet365

Την απώλεια στην συγκέντρωση επικαλέστηκε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος για την ήττα της ΑΕΚ στο «Nick Galis Hall».

Ο προπονητής της ΑΕΚ είπε αρχικά: «Δεν θέλω να μιλήσω για την εμφάνισή μας. Στο μεγαλύτερο διάστημα παίξαμε αρκετά καλό μπάσκετ και είχαμε καλή κυκλοφορία μπάλας και ισορροπία στην επίθεση. Στο αμυντικό κομμάτι κάναμε αυτά που έπρεπε, θεωρώ όμως ότι όταν ο Άρης ξεκίνησε να παίζει σκληρή - κι ενώ το είχαμε πει στους παίκτες - χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας ξεκινώντας από το τρίτο δεκάλεπτο και δεν κάναμε αυτά που έπρεπε. Είχαμε πρόβλημα στα επιθετικά ριμπάουντ».

Σε ερώτηση για την απόδοση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, απάντησε: «Ο Λουκάς είναι ένας μεγάλος παίκτης και σημαντικός για μας. Η άμυνα του Άρη ήταν προσαρμοσμένη επάνω του γι’ αυτό δεν κατάφερε να βγάλει ανοιχτά σουτ. Είναι ένας παίκτης που δεν θα πάρει τραβηγμένες προσπάθειες».

Σχετικά με το αν έπαιξε ρόλο η έλλειψη κινήτρου, ανέφερε: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Πριν το παιχνίδι είπαμε ότι ο Άρης καίγεται για το αποτέλεσμα, εμείς όχι αλλά παίζουμε πάντα για να κερδίσουμε».

Σε ότι αφορά την απόδοση του Κάμινγκς, υποστήριξε: «Δεν κάναμε σοβαρή δουλειά επάνω του στο δεύτερο ημίχρονο, ο δε Κάμινγκς έκανε καλό παιχνίδι. Γενικά χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας όταν ο Άρης μας πίεσε πολύ». Τους παίκτες της ΑΕΚ εκπροσώπησε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ο οποίος σημείωσε: «Για τριάντα λεπτά παίξαμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και κυρίως στην άμυνα κάναμε αυτά που ζήτησε ο κόουτς. Κάποια λάθη και άστοχα σουτ που κάναμε επιτρέψαμε στον Άρη να γυρίσει το παιχνίδι. Τώρα έχουμε τη διακοπή και θα δουλέψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τα πλέι οφ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα