Στο Μουσείο του Ολυμπιακού η φανέλα της Μάλτση! (pics)

Στο Μουσείο του Ολυμπιακού η φανέλα της Μάλτση! (pics)

Gazzetta team
Στο Μουσείο του Ολυμπιακού η φανέλα της Μάλτση! (pics)

bet365

H Εβίνα Μάλτση βρέθηκε στο Μουσείο του Ολυμπιακού και πρόσφερε τη φανέλα της, ανταποκρινόμενη στο οποίο της έγινε...

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην σελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού

Η φανέλα σου θα βρίσκεται για πάντα εδώ σε ένα χώρο που οι φίλαθλοι θεωρούν το Πάνθεον της Ιστορίας του Ολυμπιακού. Πως νιώθεις που βρίσκεσαι μέσα σε αυτό και αποτελείς πλέον ένα κομμάτι της;

«Επειδή πολύ πρόσφατα ήρθα να επισκεφθώ το μουσείο, εξ'αρχής συνειδητοποίησα πόσο μεγάλος είναι ο σύλλογος ο Ολυμπιακός και πόση μεγάλη ιστορία έχει. Το μουσείο είναι υπέροχο. Για εμένα είναι μεγάλη τιμή που ζήτησαν την δική μου φανέλα να μπει εδώ. Θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε άλλη. Δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί αλλά πιστεύω αυτό θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Πραγματικά, είναι τιμή μεγάλη».

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Αντερλεχτ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν ο Ιμπραϊμοβιτς ανοίξει το σκορ (21+).

Τι άλλο θα ήθελες να βάλεις εδώ μέσα σε αυτό το μουσείο;

«Κούπες και ελληνικές και ευρωπαϊκές, μετάλλια, διχτάκια, φανέλες... τα πάντα»!

Το πρωτάθλημα είναι κοντά. Πως αισθάνεσαι:

«Πολύ ωραία! Πολύ ωραία γενικότερα που είμαι σε αυτή την οικογένεια του Ολυμπιακού, πολύ ωραία που πήραμε το Κύπελλο και φυσικά ανυπομονώ να έρθει η στιγμή σύντομα που θα κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα».

Ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια και από ότι βλέπουμε δεν είναι μόνο στα λόγια αλλά και στα έργα. Πολλοί αθλητές παρακολουθούν τους αγώνες άλλων τμημάτων:

«Πραγματικά ισχύει αυτό. Δεν υπάρχει υποχρέωση να παρακολουθούμε τους αγώνες άλλων τμημάτων αλλά εμένα προσωπικά με "κέρδισαν". Η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός έχει ομάδες σε όλα τα τμήματα που πρωταγωνιστούν και παίζουν σε πολύ υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη. Αυτό από μόνο του σε κάνει να θες να πας στο γήπεδο και να παρακολουθήσεις τέτοιους αγώνες. Μετά έρχεσαι σε επαφή με όλα αυτά που αντιπροσωπεύουν τα τμήματα του Ολυμπιακού και σταδιακά γίνεσαι ένα κομμάτι του μπαίνοντας όλο και πιο "μέσα».

«Όταν ένας αθλητής, τώρα έρχεται στον σύλλογο το πρώτο που πρέπει να νιώσει είναι το τι πρεσβεύει ο Ολυμπιακός και το πόσο μεγάλος είναι. Επίσης πρέπει να νιώσει ότι έχει μπει κάτω από την ομπρέλα αυτής της οικογένειας. Κι όταν υπάρχει αυτή η ενότητα μεταξύ των τμημάτων, των αθλητών και των φιλάθλων κι όταν όλοι σε αγαπάνε κι όλοι σε χαιρετάνε, τότε μιλάμε για το βασικότερο στοιχείο, καθώς έτσι "δένεται" ο σύλλογος και όλοι αποτελούν κομμάτι του. Με τους αθλητές των άλλων τμημάτων γνωριζόμαστε. Έχουμε κοινά ενδιαφέροντα και να αναφέρω ένα παράδειγμα, όταν μπαίνεις στο "Μελίνα Μερκούρη" ή το Παπαστράτειο, δηλαδή στους αγώνες άλλων τμημάτων, νιώθεις και πάλι πως είσαι σα στο σπίτι σου"»!

Η δυναμική που έχεις σαν αθλήτρια ταιριάζει με την δυναμική του Ολυμπιακού και σας έχει κάνει να "ταιριάξετε" ακόμη περισσότερο;

«Αυτό δεν μπορώ να το πω εγώ (σ.σ. γελάει)! Ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος σύλλογος και δεν θέλω να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση γιατί δεν θέλω να βάλω τον εαυτό μου ότι συγκρίνομαι ή ταυτίζομαι. Είναι τιμή μου που βρίσκομαι εδώ κι από κει και πέρα αν ταιριάζω θα φανεί και θα το κρίνει ο κόσμος».

Με την δυναμική του κόσμου όμως ταιριάζετε:

«Ε ναι νομίζω (χαμογελάει)!!!»

Τα σχέδια σου για του χρόνου:

«Αυτό που μας ένωσε με τον Ολυμπιακό αρχικά είναι ότι και ο σύλλογος και εγώ, θέλουμε να πρωταγωνιστούμε, είτε είναι εγχώρια είτε διεθνώς. Τώρα εύχομαι να πάνε όλα καλά και να καταφέρουμε του χρόνου να πετύχουμε κάτι ακόμη μεγαλύτερο».

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα