Σιγκούνας: «Ήμουν αισιόδοξος για την παραμονή μας»

Σιγκούνας: «Ήμουν αισιόδοξος για την παραμονή μας»
Ο Αλέξανδρος Σιγκούνας έγραψε στο blog του για τη φετινή πορεία της Κύμης και την παραμονή της στην Α1.

Αναλυτικά το blog του Αλέξανδρου Σιγκούνα στο esake.gr:

«Αυτό είναι το τελευταίο μας διαδικτυακό ραντεβού για την φετινή σεζόν, μιας και η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έφτασε στο τέλος της. Μια σεζόν που έκλεισε σίγουρα με θετικό πρόσημο για εμάς, καθώς η ομάδας μας θα βρίσκετε και του χρόνου στην Basket League! Αυτός ήταν ο στόχος που είχαμε θέσει εξαρχής, οπότε μπορούμε να πούμε ότι είχαμε τελικά μια επιτυχημένη χρονιά, παρότι μας έτυχαν πολλές αναποδιές που έβαλαν σε κίνδυνο την ευόδωση την επίτευξη του στόχου μας.

Το περασμένο Σάββατο ζήσαμε όλοι μας ιστορικές στιγμές. Όσοι παρευρέθηκαν στο κλειστό της Κανήθου παρακολουθήσαν ένα συναρπαστικό ματς, που αποτέλεσε διαφήμιση του Ελληνικού μπάσκετ. Οι κερκίδες του γηπέδου μας ήταν κατάμεστες από φιλάθλους και των δύο ομάδων, οι οποίοι υποστήριζαν και έδιναν ενέργεια στην ομάδα της καρδιάς τους, χωρίς να συμβεί το παραμικρό παρατράγουδο.

Η λήξη του παιχνιδιού ευτυχώς βρήκε νικήτρια την Κύμη, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουμε όλοι σε πανηγυρισμούς, αφού βγήκε από μέσα μας η πίεση των τελευταίων μηνών! Γίναμε ένα με τον κόσμο μας και γιορτάσαμε μαζί τους την παραμονή μας στην μεγαλύτερη κατηγορία της χώρας.

Θέλω σε αυτό το σημείο να θυμηθούμε όλα όσα σας έλεγα το διάστημα που η ομάδα πέρναγε την πιο δύσκολη περίοδο της χρονιάς. Τότε ήμουν αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε και ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την επίτευξη του στόχου που είχε τεθεί στην αρχή της σεζόν. Η αισιοδοξία αυτή πήγαζε από την δουλειά που γινόταν στην ομάδα, από την συσπείρωση μας στις δύσκολες στιγμές και από την στήριξη που νιώθαμε από εσάς, τους φιλάθλους της ομάδας μας.

Χαίρομαι λοιπόν που ζήσαμε όλοι μαζί τέτοιες στιγμές και χαίρομαι που όλοι εσείς δεν σταματήσατε στιγμή να πιστεύετε σε εμάς, Αλλά και σε όσους για λίγο ίσως πίστεψαν ότι μπορεί να λυγίσουμε από την πίεση και να μην τα καταφέρουμε, ήμασταν εκεί σε κάθε ματς για να αποδεικνύουμε το αντίθετο. Χαίρομαι πραγματικά γιατί «ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ». Αυτό δεν είναι απλά ένα «μότο» που χρησιμοποιούμε, είναι η φιλοσοφία της ομάδας μας!

Έχουμε ένα παιχνίδι ακόμα την Μ.Πέμπτη εναντίον του πανίσχυρου Ολυμπιακού μέσα στο ΣΕΦ. Είναι ένα ματς στο οποίο το πρώτο πράγμα που θέλουμε να κάνουμε είναι να το ευχαριστηθούμε. Αυτό δεν σημαίνει πως πάμε για "διακοπές" στο ΣΕΦ. Σημαίνει που υπάρχει πολύ όρεξη για μπάσκετ και μπόλικη ενέργεια να ξοδευτεί!

Κλείνοντας θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που μείνατε κοντά μας όλο αυτό το διάστημα. Ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι, με νέες εμπειρίες που έφτασε στο τέλος του. Η παραμονή είναι μόνο η αρχή για τα όσα έχει να προσφέρει η Κύμη στο Ελληνικό μπάσκετ.

Κάθε σεζόν και ψηλότερα. Τα καλύτερα έρχονται… Και σημαντικότερο όλων είναι να παραμείνουμε ενωμένοι, μαζί με τον κόσμο μας γιατί μόνο έτσι ο δρόμος θα είναι μακρύς και γεμάτος επιτυχίες. Εύχομαι σε όλους καλό Πάσχα με υγεία ,χαμόγελα και πολύ αγάπη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα