Παπαγιάννης: «Αν θέλεις καυγά, θα μαλώσουμε!»

Νίκος Καρφής
Παπαγιάννης: «Αν θέλεις καυγά, θα μαλώσουμε!»

bet365

O Γιώργος Παπαγιάννης λίγο έλειψε να... πιαστεί στα χέρια με τον Ντράγκαν Μπέντερ των Σανς και μετά το τέλος του παιχνιδιού μίλησε για το συγκεκριμένο συμβάν.

Τα... αίματα άναψαν μεταξύ του Γιώργου Παπαγιάννη και Ντράγκαν Μπέντερ, δημιουργώντας μια μικρή... σύρραξη μέσα στο παρκέ.

Ο Έλληνας σέντερ δέχθηκε τεχνική ποινή για την... αψιμαχία του με τον παίκτη των Σανς και μετά το τέλος του αγώνα πήρε θέση για το περιστατικό.

«Αυτός γύρισε και ήρθε στο πρόσωπο μου. Έπρεπε να προστατεύσω τον εαυτό μου. Και μετά είδα τρεις παίκτες των Σανς να έρχονται προς το μέρος μου. Δεν πρόκειται να κάνω πίσω. Εάν θέλεις καυγά, θα μαλώσουμε. Δεν προσπάθησα να κάνω κάτι. Προσπάθησα απλά να βγάλω το χέρι μου. Αυτό μόνο. Ξέρουν καλά ποιος είμαι. Ίσως να είμαι ήσυχος κάποιες φορές, λένε όμως ότι οι ήσυχοι άνθρωποι έχουν φλόγα μέσα τους. Εάν γινόταν σοβαρός καυγάς όλοι οι συμπαίκτες μου θα με υποστήριζαν, θα με προστάτευαν».

Δείτε το συμβάν

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα