Μαυροειδής: «Να αντιμετωπίσουμε το ματς σαν τελικό»

Νίκος Καρφής
Μαυροειδής: «Να αντιμετωπίσουμε το ματς σαν τελικό»

bet365

Η ΑΕΚ φιλοξενείται απο τον Άρη (13/4, 17:00) για την τελευταία αγωνιστική της Basket League και ο Δημήτρης Μαυροειδής τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να αντιμετωπίσει το παιχνίδι σαν τελικό.

Ο σέντερ της ΑΕΚ μίλησε για το παιχνίδι με τον Άρη, επισημαίνοντας την σπουδαιότητα της αναμέτρησης.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στον ΕΣΑΚΕ

«Σαν τελικό

Καλησπέρα σας,

Προετοιμαζόμαστε για ακόμα ένα ντέρμπι, το τελευταίο της κανονικής περιόδου με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Ξέρουμε τις δυνατότητες που έχει ο αντίπαλος μας και δουλεύουμε όλη την εβδομάδα ώστε να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι.

Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, ωστόσο, εμφανίσεις όπως με τη Λευκάδα και τον Κολοσσό δεν πρέπει να επανέλθουν ποτέ ξανά. Ο Άρης είναι μία ομάδα που στην έδρα του βγάζει μαχητικότητα και δεν πρέπει να σε καμία περίπτωση να μπούμε χαλαροί στο γήπεδο. Θα πρέπει να ακούσουμε με προσοχή τις οδηγίες του κόουτς και να αντιμετωπίσουμε το ματς σαν τελικό.

Μοναδικός στόχος είναι να βελτιωνόμαστε συνέχεια ώστε να είμαστε ακόμα καλύτεροι στα πλέι – οφ. Με πολύ δουλειά θα τα καταφέρουμε. Καθημερινά στις προπονήσεις βγάζουμε τον καλύτερο μας εαυτό και αυτό θα βγει και στο γήπεδο σύντομα. Το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα