Λιάπης: «Να κλείσουμε θετικά τη σεζόν»

Νίκος Καρφής
Λιάπης: «Να κλείσουμε θετικά τη σεζόν»

bet365

Ο Κολοσσός Ρόδου φιλοξενεί τα Τρίκαλα (13/4, 17:00) για την τελευταία αγωνιστική της Basket League και ο Μιχάλης Λιάπης τόνισε πως η ομάδα του θέλει να κλείσει θετικά τη φετινή σεζόν.

Ο Μιχάλης Λιάπης μίλησε για την αναμέτρηση του Κολοσσού κόντρα στα Τρίκαλα, λέγοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να κλείσει τη χρονιά με μια καλή εμφάνιση.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στον ΕΣΑΚΕ

«Να συγχωρούμε όσο δύσκολο και εάν είναι αυτό

Γεια σας και πάλι φίλοι μου

Ερχόμαστε από μία καλή εμφάνιση με την ΑΕΚ. Όπως είχαμε πει την προηγούμενη φορά, θέλαμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση για τους εαυτούς μας πρώτα. Αυτό το κάναμε, αλλά δυστυχώς η ΑΕΚ στο τέλος βρήκε ρυθμό στην επίθεση, βάζοντας μεγάλα σουτ και δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Έτσι, δεν είμαστε τόσο ευχαριστημένοι, γιατί δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι.

Τώρα, έχουμε μπροστά μας το τελευταίο ματς για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και φυσικά θέλουμε να την κλείσουμε με θετικό τρόπο. Τα Τρίκαλα είναι μία καλή και επικίνδυνη ομάδα, ενώ δεν έχουμε ξεχάσει πως η ήττα μας στον πρώτο γύρο, μας είχε στοιχίσει. Εμείς, θα πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνα και να κάνουμε αυτό που δεν κάναμε κόντρα στο Λαύριο. Δηλαδή, να τρέξουμε στο παρκέ και να πετύχουμε καλάθια στον αιφνιδιασμό. Ελπίζουμε για άλλη μία φορά, ο κόσμος να ανταποκριθεί και να έρθει να μας στηρίξει.

Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ και εγώ κάποια πράγματα για τις Άγιες ημέρες έρχονται. Καλό θα ήταν για όλους μας, ό,τι προβλήματα και κακίες κρατάμε απέναντι στους συνανθρώπους μας, να τους συγχωρήσουμε, όσο δύσκολο και να είναι αυτό. Εύχομαι να έχουμε υγεία και ό,τι επιθυμεί ο καθένας, ο Θεός να του το προσφέρει, αλλά και να μην σταματάμε να προσευχόμαστε.

Καλό Πάσχα με υγεία σε όλους!

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Μιχάλης»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα