Η καλύτερη Euroleague όλων των εποχών και στα νούμερα!

Η καλύτερη Euroleague όλων των εποχών και στα νούμερα!
Ο Τζορντι Μπερτομέου παρουσίασε την ανάπτυξη της Euroleague εντός κι εκτός παρκέ στη συνέλευση των ομάδων.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Μπάγερν – Ρεάλ Μαδρίτης, αν ο Λεβαντόφσκι ανοίξει το σκορ (21+).

Η συνέλευση των Μετόχων της Euroleague συνεδρίασε ώστε να υπάρξει ενημέρωση για τα αποτελέσματα του νέου τρόπου διεξαγωγής της διοργάνωσης και φυσικά οι εκπρόσωποι των ομάδων να σχολιάσουν τυχόν παράπονα ή βελτιώσεις για το μέλλον.

Δεν περίμενε κανείς τα στατιστικά για να επιβεβαιώσει πως είναι η καλύτερη Euroleague όλων των εποχών, αλλά ήρθαν και τα στατιστικά του Τζόρντι Μπερτομέου για να το επιβεβαιώσουν μία ακόμη φορά.

Ο ισχυρός άνδρας της διοργανώτριας αρχής ανέφερε πως από τα 240 ματς της regular season τα 18.8% κρίθηκαν στο σουτ (το πολύ 3 πόντοι διαφορά) ενώ πέρυσι ήταν μόλις το 13.1%.

Ακόμη το 34.6% των αγώνων κρίθηκαν με διαφορά μικρότερη των 5 πόντων ενώ το 63% των παιχνιδιών έληξαν με μονοψήφια διαφορά πόντων κάτι που είναι το υψηλότερο ποσοστό την τελευταία δεκαετία.

Σε ό,τι αφορά τους θεατές στα γήπεδα, αυξήθηκαν 15% σε σχέση με πέρυσι, το τηλεοπτικό κοινό αυξήθηκε κατά 32% και το κοινό μέσω ίντερνετ κατά 166%!

Επιπροσθέτως η Euroleague ανακοίνωσε το νέο συμβουλευτικό της σώμα ενώ οι ομάδες συζήτησαν τα μεταγραφικά «παράθυρα».

Τέλος αποφασίστηκε η διοργάνωση της επόμενης σεζόν να ξεκινήσει στις 12 Οκτωβρίου (όπως και φέτος).

Ο Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε από τους Γιώργο Σκινδήλια και Χρήστο Σταυρόπουλο. Ο Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε από τους Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Μάνο Παπαδόπουλο.