Αγγέλου: «Κοιτάξαμε στα μάτια την πρόκληση που λέγεται Ολυμπιακός»

Αγγέλου: «Κοιτάξαμε στα μάτια την πρόκληση που λέγεται Ολυμπιακός»
Ό Βαγγέλης Αγγέλου έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών και έβαλε τέλος στα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής.

Ο Προμηθέας σε μεγάλο διάστημα του ματς με τον Ολυμπιακό ήταν αρκετά ανταγωνιστικός γεγονός που άφησε ικανοποιημένο τον προπονητή του.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου μετά το παιχνίδι ανέφερε, «Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Πραγματικά είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μας. Προσπαθήσαμε να παίξουμε στα ίσια μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, ειδικά στο physical game. Ξέραμε ότι ο αντίπαλός μας παίζει για το πλεονέκτημα έδρας. Πιστεύω ότι στην άμυνα δεν είχαμε καμία διαφορά με τον Ολυμπιακό. Ξοδέψαμε τη μεγαλύτερη ενέργεια στον αμυντικό μας μηχανισμό και αυτό μας στοίχισε στην επίθεση. Είπα στα παιδιά ότι δεν κοιτάζω αν μπήκαν τα σουτ. Κοιτάξαμε στα μάτια την πρόκληση που λέγεται Ολυμπιακός. Θα φύγουμε ωριμότεροι από αυτό το παιχνίδι π.χ. από τα πολλά λάθη που κάναμε και από τα 5 φάουλ που έκανε νωρίς ο Ντίκερσον.

Δεν θέλω καμία ερώτηση για το αν θα παίξουμε και για τον Απόλλωνα την τελευταία αγωνιστική. Εμείς θα παίξουμε για τον Προμηθέα και τίποτα άλλο. Και δεν φοβάμαι τίποτα. Η αρχή του Προμηθέα είναι η καλή φιλοξενία. Όλοι γνωρίζουν ότι ό,τι βγαίνει από την ομάδα μας έχει μια κοσμιοτάτη συμπεριφορά».

Ο Πέτρος Γερομιχαλός εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του... «Σήμερα γνωρίζαμε ότι έχουμε να παίξουμε απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα, μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη και γι΄ αυτόν τον λόγο θέλαμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί. Κάναμε κάποια λάθη και ήμασταν άστοχοι στο β΄ ημίχρονο, κάτι που τελικά το πληρώσαμε.

Σε ό,τι αφορά τη μάχη με τον Κόροιβο, εμείς το μόνο που κοιτάμε είναι το πως θα είμαστε έτοιμοι και σε αυτό το παιχνίδι, όπως και σε κάθε παιχνίδι. Θέλουμε και τη νίκη του Απόλλωνα επί του Λαυρίου για να μπούμε στα playoffs».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα