Μπακς - Χόρνετς: 89-79

Φώτης Καρακούσης
Μπακς - Χόρνετς: 89-79

bet365

Και βραβεύτηκε ως καλύτερος παίκτης του Μαρτίου στην Ανατολή και triple double έκανε και οδήγησε τους Μπακς στη νίκη επί των Χόρνετς με 89-79. Αυτός κυρίες και κύριοι είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!!!

Τρώγοντας έρχεται η όρεξη και στους Μπακς δεν σκοπεύουν να μείνουν μόνο στο... ορεκτικό που είναι τα playoffs, αλλά θέλουν περισσότερα. Αν θα το καταφέρουν θα φανεί, το σίγουρο πάντως είναι πως με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στη σύνθεσή τους, μπορούν να πετύχουν πολλά. Ο ηγέτης των... ελαφιών ήταν και απέναντι στους Χόρνετς εξαιρετικός πετυχαίνοντας το τρίτο φετινό του triple double και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 89-79, με το ρεκόρ πλέον να φτάνει στο 42-39.

Ο Γιάνναρος σε 36 λεπτά που αγωνίστηκε πέτυχε 10 πόντους με 5/11 δίποντα, κατέβασε 11 ριμπάουντ έδωσε 10 ασίστ και έκανε και 1 τάπα, σε μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση. Πρώτοι σκόρερ για τους νικητές ήταν οι Σνελ και Μονρό με 16 και τους ακολούθησε με 15 ο Μίντλετον. Για τους ηττημένους δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο να απειλήσουν σοβαρά τους γηπεδούχους ο Κιντ-Γκιλχριστ με 13 είχε τους περισσότερους.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Ντόρτμουντ - Μονακό, αν σκοράρει ο Ομπαμεγιάνγκ το πρώτο γκολ (21+).

Θυμίζουμε πως στο ημίχρονο ο Έλληνας διεθνής βραβεύτηκε και αποθεώθηκε από τον κόσμο για την ανάδειξή του ως καλύτερος παίκτης της Ανατολικής Περιφέρειας τον μήνα Μάρτιο και στις δηλώσεις του στάθηκε στα playoffs που έρχονται και στα οποία τα... ελάφια με αυτόν πρωταγωνιστή θα δώσουν το παρών.

 

NBA Τελευταία Νέα