Χιτ - Καβαλίερς: 124-121

Gazzetta team
Χιτ - Καβαλίερς: 124-121

bet365

Τη νίκη της βραδιάς πέτυχαν οι Χιτ. Η ομάδα του Μαϊάμι επικράτησε εντός έδρας των Καβαλίερς με 124-121, τους γκρέμισαν από την κορυφή και πλέον ελπίζουν πως έστω και στην τελευταία στροφή θα καταφέρουν να προκριθούν στα playoffs.

Θεωρούνταν και δικαίως ως ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της βραδιάς, καθώς από την μία οι γηπεδούχοι Χιτ ήθελαν τη νίκη για να μπορέσουν να παλέψουν μέχρι το τέλος για την είσοδο στα playoffs και από την άλλη οι Καβαλίερς την ήθελαν για να μείνουν στην κορυφή της Ανατολής. Αυτοί που στο τέλος χαμογέλασαν ήταν οι γηπεδούχοι που επικράτησαν με 124-121 και έφτασαν το 40-41, όσο έχουν και οι Μπουλς που ωστόσο αυτή την στιγμή είναι αυτοί στην 8η θέση.

Στον αντίποδα η παρέα του ΛεΜπρόν που σήμερα δεν αγωνίστηκε με την ήττα αυτή είδε τους Σέλτικς να παίρνουν στο νήμα την πρώτη θέση, εκτός και αν την τελευταία αγωνιστική δούμε καμία άλλη ανατροπή πάλι. Το σίγουρο πάντως είναι πως οι πρωταθλητές δεν μπόρεσαν να πετύχουν μια σημαντική νίκη και πλέον τα πράγματα για να επαναλάβουν τον περσινό τους θρίαμβο μόνο εύκολα δεν θα είναι, ειδικά αν όντως δεν καταφέρουν να πάρουν την πρωτιά που πλέον δεν είναι στο χέρι τους.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Ντόρτμουντ - Μονακό, αν σκοράρει ο Ομπαμεγιάνγκ το πρώτο γκολ (21+).

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Τζόνσον με 24 και τον ακολούθησε ο Ουάτσαϊντ με 23. Για τους... ιππότες που χωρίς τον Βασιλιά τους είναι άλλη ομάδα, ο Ουίλιαμς με 35 ήταν πρώτος σκόρερ και ο Λαβ τον ακολούθησε με 25, αλλά δεν έφτασαν για να μπορέσει η ομάδα τους να πάρει τη νίκη.

 

NBA Τελευταία Νέα