Πέττας: «Παιχνίδι-γιορτή σε κατάμεστο γήπεδο»

Gazzetta team
Πέττας: «Παιχνίδι-γιορτή σε κατάμεστο γήπεδο»
Ο Νίκος Πέττας μίλησε για την αναμέτρηση του Προμηθέα με τον Ολυμπιακό (19:00, 10/4), τονίζοντας πως περιμένει ένα παιχνίδι-γιορτή σε ένα γεμάτο γήπεδο.

Ο Προμηθέας Πατρών υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την 25η αγωνιστική της Basket League και ο Νίκος Πέττας ανέφερε πως οι Πατρινοί θα γεμίσουν το γήπεδο και η ομάδα του θα δώσει τα πάντα για την νίκη-υπέρβαση.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

«Έχουμε φτάσει, πλέον, στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Αυτήν την στιγμή βρισκόμαστε μέσα στην πρώτη 8άδα του βαθμολογικού πίνακα της Basket League και κρατάμε την τύχη μας στα χέρια μας.

Τη Μεγάλη Δευτέρα παίζουμε στην έδρα μας άλλο ένα ιστορικό παιχνίδι για την ομάδα μας, απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδας, Ολυμπιακό. Όλοι γνωρίζουμε τη δυναμική που έχει αυτή η ομάδα, καθώς επίσης και το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού μπορούν να κάνουν τη διαφορά μέσα στο παρκέ, και σαν σύνολο και ο καθένας τους ξεχωριστά σαν μονάδα.

Θα είναι ένα παιχνίδι-γιορτή για τον σύλλογό μας, σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Εμείς από τη μεριά μας είμαστε πανέτοιμοι για τα δυο τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά και είμαστε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν για μια νίκη-υπέρβαση απέναντι στον Ολυμπιακό.

Εύχομαι να γίνει ένας πολύς όμορφος αγώνας και ο κόσμος που θα βρεθεί στο «Τόφαλος» να φύγει απόλυτα ικανοποιημένος από το θέαμα που θα παρουσιάσουν οι δυο ομάδες».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα