Καλαμπάκος: «Θέλαμε να κάνουμε Ανάσταση νωρίτερα»

Gazzetta team
Καλαμπάκος: «Θέλαμε να κάνουμε Ανάσταση νωρίτερα»

bet365

Ο Ντίνος Καλαμπάκος έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του απέναντι στον ΠΑΟΚ ενώ αναφέρθηκε στον «τελικό» παραμονής με τον Προμηθέα

«Δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου. Ήρθαμε για να πολεμήσουμε, καθώς είμαστε σε δύσκολη θέση. Θέλαμε να μπερδέψουμε τον ΠΑΟΚ κάνοντας κάποια τρικ, αλλά δυστυχώς πληρώσαμε το πολύ κακό ξεκίνημά μας στο πρώτο δεκάλεπτο. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά πάντως. Παλέψαμε ένα παιχνίδι που θα μας βοηθούσε να κάνουμε Ανάσταση νωρίτερα. Τώρα έχουμε έναν τελικό μπροστά μας την Μεγάλη Πέμπτη με αντίπαλο τον Προμηθέα Πάτρας και θα παλέψουμε» εξήγησε αρχικώς ο προπονητής του Κόροιβου στη συνέντευξη Τύπου.

Εν συνεχεία μίλησε:

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Για την απόφαση του ΕΣΑΚΕ να προγραμματίσει την τελευταία αγωνιστική την Μεγάλη Πέμπτη: «Αυτή την στιγμή για μένα προέχει ο Κόροιβος. Προφανώς, δεν είχε άλλη ημερομηνία ο ΕΣΑΚΕ».

Για την απόδοση του Σαχπατζίδη: «Τον έχω μαζί μου από πέρυσι στο Παγκράτι. Έκανε ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα πέρυσι. Μου προκαλεί εντύπωση οι εμφανίσεις του γιατί πριν από 16 μήνες έπαιζε στην Β΄ Εθνική. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί».

Ο Αλέξης Σπυριδωνίδης δήλωσε εκ μέρους των παικτών: «Ήρθαμε εδώ για να παλέψουμε παρά τις απουσίες. Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά στο τέταρτο δεκάλεπτο βρήκαμε τα πατήματά μας και το ματς κρίθηκε στην ευστοχία των παικτών του ΠΑΟΚ και στην αστοχία μας. Τώρα έχουμε ένα σημαντικό ματς με τον Προμηθέα και θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να το πάρουμε».

Για το που οφείλεται η αλλαγή της εικόνας του ματς: «Δεν είμαστε τόσο συγκεντρωμένοι στο πρώτο μέρος και κάποια πράγματα που έπρεπε να κάνουμε δεν τα κάναμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα