Σκουρτόπουλος: «Η αγωνίας μας συνεχίζεται»

Σκουρτόπουλος: «Η αγωνίας μας συνεχίζεται»

bet365

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε για την τελευταία αγωνιστική που θα κρίνει την παραμονή ή όχι του Απόλλωνα.

Ο Απόλλων δεν κατάφερε να νικήσει στη Χαλκίδα την Κύμη κι έτσι συνεχίζει να βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ανέφερε μετά το ματς, «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Σήμερα έπαιξαν καλά και οι δύο ομάδες και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Κύμη και για την νίκη και για την παραμονή στην κατηγορία. Για μας ο αγώνας και η αγωνία συνεχίζονται. Αυτήν την στιγμή υπάρχει ένα θετικό σενάριο, αλλά σίγουρα δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Το θέμα είναι ότι το τελευταίο διάστημα έχουμε βελτιωθεί και κυνηγάμε όλα τα παιχνίδια εντός και εκτός έδρας. Αυτό είναι το τρίτο εκτός έδρας .παιχνίδι που χάνουμε στις λεπτομέρειες, μετά τον Κόροιβο και την Λευκάδα. Κοιτάμε τώρα μόνο το παιχνίδι της Πέμπτης και ξεχνάμε γρήγορα ότι έγινε σήμερα.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Δεν θέλω να αναφερθώ σε λεπτομέρειες, αφού ακόμα και το θέμα του τρίποντου ήταν θέμα της γραμματείας και όχι του διαιτητή. Το χρονόμετρο μετά τα 7 δευτερόλεπτα πήγε κατευθείαν στο 0, ο διαιτητής αυτό είδε αυτό σφύριξε. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι θα κάνουμε σαν ομάδα για αυτό, αλλά το θεωρώ δευτερεύον. Αυτό που είναι το σημαντικό είναι να ετοιμαστούμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι με το Λαύριο και βέβαια αναγκαστικά να περιμένουμε το αποτέλεσμα του Κόροιβος-Προμηθέας.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά και η ομάδα να καταφέρει να παραμείνει, γιατί το διάστημα που είμαι εγώ τουλάχιστον, για το οποίο μπορώ να μιλήσω, έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια από όλους τους ανθρώπους της ομάδας και από τους φιλάθλους που μας ακολουθούν παντού. Όλη αυτή η προσπάθεια νομίζω ότι αξίζει να ανταμειφθεί. Συγχαρητήρια και πάλι στην ομάδα της Κύμης».

Ο Τάϊλερ Καλινόσκι από την πλευρά του ανέφερε, «Θέλω αρχικά να συγχαρώ την Κύμη, έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι παίζοντας πολύ δυνατά, όπως εξίσου δυνατά παίξαμε και εμείς! Θεωρώ ότι το ματς πήγε στα ίσια, απλά εμείς κάναμε κάποια λάθη παραπάνω, ενώ ο αντίπαλος έβαλε περισσότερα μεγάλα σουτ στο τέλος και γι αυτό ήρθε αυτό το αποτέλεσμα.

Σήμερα είχε μια πολύ καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδο, με πολλούς φιλάθλους που φώναζαν δυνατά. Κάτι παρόμοιο έχω αντιμετωπίσει και όταν ήμουν στο κολέγιο. Κατά την δική μου γνώμη διαφωνώ με τα δύο πρώτα φάουλ που μου σφύριξαν οι διαιτητές, τα οποία με επηρέασαν κάπως, όπως με επηρέασε και η πολύ καλή άμυνα της Κύμης που μου περιόρισε τα ελεύθερα σουτ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα