«Άξιος ο Ουέστμπρουκ, αλλά όχι εναντίον μας!»

Gazzetta team
«Άξιος ο Ουέστμπρουκ, αλλά όχι εναντίον μας!»

bet365

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ έφτασε κοντά στο να γίνει ο παίκτης με τα περισσότερα triple doubles κατά τη διάρκεια της regular season, όμως οι Σανς δεν του επέτρεψαν να το πετύχει, ενώ μετά το ματς έδειξαν ενθουσιασμένοι για το κατόρθωμα τους.

Οι Σανς ήταν αποφασισμένοι να σταματήσουν τον ηγέτη των Θάντερ και το πέτυχαν, στερώντας του το 42ο φετινό triple double, με το οποίο θα ξεπερνούσε τον Όσκαρ Ρόμπερτσον.

Οι παίκτες του Φοίνιξ μίλησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης, τονίζοντας πως δεν υπήρχε περίπτωση να επιτρέψουν στον «Westbeast» να πετύχει το ρεκόρ μέσα στο σπίτι τους.

«Στο τέταρτο δεκάλεπτο είχαμε μεγάλη διαφορά και το μόνο που χρειαζόταν ο Ράσελ ήταν οι ασίστ. Έμεινε στο παιχνίδι παρά τη μεγάλη διαφορά, όμως εμείς δεν τον αφήσαμε να πετύχει το ρεκόρ. Ελπίζω να το πετύχει σε κάποιο άλλο γήπεδο, όχι στο Φοίνιξ, όχι στο σπίτι μας, όχι απέναντι μας. Χάρηκα που δεν τα κατάφερε κόντρα σε μας», τόνισε ο Τζάρεντ Ντάντλεϊ.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Από την πλευρά του ο Ντέβιν Μπούκερ τόνισε: «Είμαι ανταγωνιστικός τύπος, έπαιζε στην έδρα μου και άκουγα συνεχώς να φωνάζουν για ένα άλλο άτομο, Σέβομαι τον Ράσελ και είμαι σίγουρος πως θα περάσει τον Όσκαρ Ρόμπερτσον όμως απόψε το πήρα προσωπικά. Είμαι σίγουρος πως αν κάποιος κυνηγούσε ένα ρεκόρ στην Οκλαχόμα, το ίδιο θα έκανε και ο Ράσελ. Θέλω να τον δω να γράφει ιστορία, όμως όχι μέσα στο Φοίνιξ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα