Καστρίτης: «Όλη τη σεζόν οι παίκτες μου έπεφταν στη... φωτιά»

Καστρίτης: «Όλη τη σεζόν οι παίκτες μου έπεφταν στη... φωτιά»

bet365

Περιχαρής ο Γιάννης Καστρίτης αναφέρθηκε στις 10 νίκες των Τρικάλων κι ευχαρίστησε άπαντες για τη στήριξή τους.

Τα Τρίκαλα ολοκλήρωσαν με νίκη τις εντός έδρας αναμετρήσεις τους στο φετινό πρωτάθλημα προσφέροντας χαρά στον κόσμο της ομάδας.

Μετά το ματς ο Γιάννης Καστρίτης αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τη Δόξα ανέφερε, «Καταρχήν συγχαρητήρια στην ομάδα της Λευκάδας για όλη την προσπάθεια που κάνουν το τελευταίο διάστημα παρότι έχουν χάσει την μάχη για την κατηγορία. Δείχνουν σημάδια συμπαγούς ομάδας που κυνηγάει και διεκδικεί τα παιχνίδια μέχρι το τέλος. Ήταν μία νίκη που θέλαμε πάρα πολύ να κάνουμε. Κλείσαμε την σεζόν μπροστά στον κόσμο μας με μία νίκη και συμπληρώσαμε δέκα νίκες στο πρωτάθλημα, κάτι το οποίο είναι ρεκόρ για την ομάδα των Τρικάλων στην Basket League. Αυτό σημαίνει πάρα πολλά για τον κόσμο, για την ομάδα, για τους ανθρώπους της διοίκησης και σημαίνει ακόμη περισσότερα για τους πρωταγωνιστές που καθημερινά ήταν εδώ και έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Αφιερώνω αυτή τη νίκη στον κόσμο των Τρικάλων και τους ευχαριστώ πάρα πολύ για την στήριξη τους. Ένα ευχαριστώ και στους συνεργάτες μου για την στήριξη τους, τους παίκτες που έβαλαν τα κορμιά τους στην φωτιά και όλα τα μέλη της διοίκησης και του σταφ».

Για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας με τα Τρίκαλα: «Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Δεν έχω συζητήσει ακόμη με την διοίκηση. Καλό είναι πρώτα να συζητήσουμε, να βάλουμε κάτω τα νέα δεδομένα και να πάρουμε τις αποφάσεις μας. Εγώ δεν έχω κρύψει ότι έχω αγαπήσει τον κόσμο των Τρικάλων, έχω αγαπήσει την πόλη».

Ο Άγγελος Τσαγκαράκης εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του... «Γράψαμε ιστορία σήμερα, πρώτη φορά στην ιστορία των Τρικάλων η ομάδα τελειώνει την σεζόν με δέκα νίκες και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό, πολύ μεγάλο για την πόλη και για τον κόσμο της ομάδας, που μας έδωσε αγάπη όλο τον χρόνο. Συγχαρητήρια στην Λευκάδα που έπαιξε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και δεν σταμάτησε να παίζει δυνατά και πάλεψε για την νίκη παίζοντας καλό μπάσκετ, δεν στηρίζεται στην τύχη, αλλά βρήκαν τους καλούς τους παίκτες πολύ αργά και προς το τέλος της σεζον, έπαιξαν πολύ καλό μπάσκετ στα τελευταία δέκα παιχνίδια.

Αυτή η χρονιά με τα Τρίκαλα θα μείνει στην καρδιά μου, μου έδωσε πολύ αγάπη ο κόσμος και μου άρεσε να παίζω εδώ την πρώτη μου σεζόν στην Ελλάδα. Ήθελα να πω ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο, ευχαριστώ για την αγάπη, ευχαριστώ για την ευκαιρία, μου αρέσει που τα Ελληνικά μου βελτιώνονται, όλοι με βοήθησαν και είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα, παρότι που κέρδισε το Λαύριο και δεν θα πάμε playoffs, κάτι που το ήθελα πολύ και εγώ και οι συμπαίκτες μου, αλλά και πάλι συγχαρητήρια στο Λαύριο και τον Προμηθέα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα