Τακιανός: «Παλέψαμε μέχρι την τελευταία κατοχή»

Τακιανός: «Παλέψαμε μέχρι την τελευταία κατοχή»

bet365

Ο προπονητής της Δόξας, Φώτης Τακιανός έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του παρά την ήττα.

Η Δόξα παρά την προσπάθειά της στα Τρίκαλα δεν απέφυγε μία ακόμη ήττα. Ο Φώτης Τακιανός μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ανέφερε, «Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα και για την φετινή πορεία αλλά και για την πορεία των τελευταίων χρόνων σε μια δύσκολη κατηγορία. Το δεύτερο δεκάλεπτο του παιχνιδιού είναι αυτό που μας στοίχισε και δυστυχώς αυτά που μας στοιχίζουν έχουν να κάνουν συνήθως με την έλλειψη συγκέντρωσης, όταν δηλαδή είχαμε να δώσουμε ομαδικά φάουλ δεν σταματήσαμε τρεις φορές τον αιφνιδιασμό των Τρικάλων με αποτέλεσμα να δεχθούμε συνεχόμενα τρίποντα το οποίο αποτελεί έλλειψη συγκέντρωσης. Είναι πάρα πολύ δύσκολο σε μια ομάδα η οποία στην καθημερινότητα της και στον στόχο της έχει δυσκολίες να μπορεί να έχει σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι υψηλό δείκτη συγκέντρωσης. Επομένως αυτό είναι κάτι το οποίο έχει διακυμάνσεις και αυτό πληρώσαμε στο δεύτερο δεκάλεπτο.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Στο δεύτερο ημίχρονο βγαίνοντας κάναμε κάποιες προσαρμογές όσον αναφορά κυρίως ένα κομμάτι στην άμυνα μας και πως θα κυκλοφορήσουμε καλύτερα την μπάλα στην επίθεση και πιστεύω πως οι παίκτες είχαν διάθεση να παλέψουν μέχρι το τέλος και αυτό είναι κάτι το οποίο μόνο θετικά μηνύματα μπορεί να δώσει. Παλέψαμε μέχρι την τελευταία κατοχή, το οποίο είναι κάτι το οποίο προσπαθούμε καθημερινά να κάνουμε μέχρι και την λήξη του πρωταθλήματος, δηλαδή να τελειώσουμε με αξιοπρέπεια δείχνοντας έναν χαρακτήρα μέσα στο γήπεδο, παλεύοντας κάθε φάση και κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτως αντιπάλου. Να μπορέσει όλη αυτή η καλή εικόνα να αποτελέσει μια παρακαταθήκη για τη συνέχεια της ομάδος.

Στο τελευταίο παιχνίδι, θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να προετοιμαστούμε όσον αναφορά και το σώμα μας αλλά και το μυαλό μας ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας, να δώσουμε την ελάχιστη χαρά που μπορούμε στον κόσμο και στην διοίκηση αυτής της ομάδος».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Γεωργάκης ανέφερε πως, «Καταρχήν συγχαρητήρια στην ομάδα των Τρικάλων για την νίκη, έπαιξε ένα πάρα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο σε αντίθεση με εμάς που δεν ήμασταν καθόλου ανταγωνιστικοί. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να αλλάξουμε την εικόνα μας, να παίξουμε πιο έξυπνα αλλά σε μικρό διάστημα πριν το τέλος φάγαμε από το ίδιο σύστημα δύο διαφορετικά καλάθια και τα Τρίκαλα παγίωσαν μια διαφορά έξι πόντων και το παιχνίδι τελείωσε. Εμείς συνεχίζουμε για τον αγώνα της Πέμπτης και ελπίζουμε να κερδίσουμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα